nekem ez a dubai-oti dolog azért picit sántít...az otinak semmi köze dubaihoz, tudtommal...értem én hogy esik a világ, de hogy az oti is az élen..ez picit fura..persze az oti mindig fel-le para papír volt...már most látom, milyen pánik vételek lesznek, ha dubaiból jó hírek jönnek.
akkor az egy járható út szerinted is, hogy bízva a pár héten belüli min.5400-ben, hogy a maradék fele pénzzel veszek 5000 környékén és így az átlag 5250 környéke lesz?
Azt mondom most, holnap esünk tovább, talán nem ekkora mértékben, és egy szép unalmas oldalazással befejezzük a napot..de reggelig még sok minden lehet, és holnap van már ami részben...
Most az alja a gépek szerint 4900.-
igen, minden elismerésem..
nagyon remélem jön egy gyors hír dubaiból, hogy van alternatív megoldásuk és gyorsan visszaszaladunk 5500 környékére..
holnapra mit tippelsz?
....ááááá dehogy,
..csak egyre közelebb a hurrikán...
...de mint azt az előbb mondtam, te csak nyugodtan hajtsd vissza a kis fejecskédet a longos párnácskáidra és játszadozzatok a műbajusszal papás-mamást
Az én elméletem: a kipukkadó felfelé tartó hoszzú-hosszú rally kifulladt, viszont nem jött a korrekció a sok kedvező adat és légkör miatt...ezért bedobtak egy féligaz, kissé elferdített dubai hírt, amivel be tudták indítani a korrekciót, viszont a long trend marad és így év vége előtt majd felfelé szépen is lehet keresni...karácsonyi tippem 5700 környéke
OTP részvényesek ide!