Akinek kétségei voltak a tegnapelőtti, meg a tegnapi beirásaimmai, meg a többiekével az elmúlt X időszakban!
MIN VAGYTOK MEGLEPŐDVE?
GAME OVER!!!!!!!!!
Most hogy már tényleg mindenki látja hogy metszette a 2007 óta bla-bla meg hogy akkor most mi lesz!
Komolyan mondom;vagyis csak kérdezném hogy mik a hírek a nagyvilágból tényleg vége??
:)))
Vajon van olyan igazi jó hír a reálgazdaságról vagy a fundáról , hogy ezek bizony keményen megalapozott szintek ???Nem látom azokat az igazi híreket amelyek erről, mármint a hurrá vége a válságnak storiról szólnának!Nem mondjatok hülyeségeket !Az ilyen kamu lakásadat meg kínai auto eladások azok nem hírek azok csak a média mint fegyver eszközei!
Vagy akkor most mi lesz ?Az inflálódás örökké tart?
Azért ma is kerültek lapátra páran és GYEREKEK ez egyre fokozódik.
A nyitóhoz, azért ázsiának is lesz egy-két szava, meg a reggeli futures széljárásnak. De gondolkodjunk pozitívan, ezért programozzuk azt, hogy felnyit. (most persze poziból beszéltem) :)
Jó estét.
Igen, ma elég stop kiütögetős nap volt. Szerencsére egy darabig meg tudtam állni, hogy kereskedjek.
Nap végén azért csak vettem egy kis adagot., szintén a fel-le dologra spekizve. Hátra reggelre bejön valami apró. Ha bukó, akkor hétvégén legfeljebb kevesebbet tolok a totóba.
Sajnos nagyobb összeget, csak 8-10 naponta lehet biztonságosabban beletolni valamilyen irányba. Friss pénzt meg majd csak akkor, ha a hetes már felfele fog elindulni (saccperkábé ápr. május esetleg június?)
Törölt felhasználó2009. 11. 25. 22:39
Sziasztok a chartcenteren ez a holnapi bét ajánló szövege:
Bét napi ajánló: Csütörtök
dátum: 2009.11.25 20:35
A héten különös dolog történik a piacunkon. Eddig árgus szemekkel követtük a dollár minden rezdülését, ha gyengült, akkor emelkedtünk, ha erősödött a dollár, akkor estünk. Ez a héten megfordult, s a dollár bármilyen mozgása negatív lett. Mintha mostmár az lenne a probléma, hogy a dollár olyan szintekre ér, ami komoly problémák előszelét mutatja. A pénznyomda előbb utóbb dollárösszeomláshoz vezet. Viszont elég arra is gondolni, hogy a mentőcsomagok hatása is szép lassan lecseng, s a mozgástere a bankoknak , kormányoknak, egyre kevesebb, s egyszer eljön az igazság pillanata, amikor a piac megint visszakér mindent.
Amúgy ma nagyon csúnyán leb@szták az otit, minden fundamentum ellenére.
Az usa a mai bux és oti záráshoz képest sokkal szebben zárt, mocsok dolog volt ez a kis forgalmat kihasználva.
Hát igen ez a gdp adat nálam kiverte a biztosítékot. Valamikor múlt héten itt valaki kicsit fennhélyazva megjegyezte, hogy ne mondjuk mindig a buxra, hogy mutyi, hiszen amerika is emelkedik, csak nem megy mutyi ott is?! :))))
Hát nem tudom ki volt már az, de megkapta a választ. :)
Naná, hogy mutyi, csak más színvonalon, világméretűen.
Ekkorát tévedni nem lehet csak szándékosan, nem hiszem el, hogy nem tűnik fel senkinek...
OTP részvényesek ide!