Bedőltem az elemzéseknek... Visszatérve az otpre a tegnapi 725-ről indított longommal sem szakítottam sokat... De legalább extra szűk stop volt beállítva. A hab a tortán, hogy a leöntéskor az internetem is elment, így csak a zárást láttam, azt is a szomszédban :(
Elindul usa utána kicsit emelkedik,majd szépen leöntik.Ez lesz,csak figyeljétek..
Brokik tartják mesterségesen fönt az árat,h nagyobbat tudjanak húzni.
Amcsi tiszta minuszos,ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Sztem mol akkor lehetne fundásan jó,ha a vezetőség nem bástyázná körbe magát állandóan,és nem pocsékolnák el a nyereséget srv-re.
Akkor lehetne egy stabil cég,megfelelő szakmai befektetői háttérrel.
Biztos vagyok benne,ha ezt megoldanák,nem ilyen forgalmakat csinálna naponta.Mert azért az elég vicces.
fundásan a mol egyértelműen viszi a pálmát, otp-nek ott az ukrán, meg a román leány amik picit rontanak az összképen, de fundásan nem lehet day-tradelni...
több éves időtávon persze a mai árak is jók lehetnek, csak minek vegyek itt hosszútávra ha szinte biztos hogy lesznek ezek még olcsóbbak idén.
fundásan a mol egyértelműen viszi a pálmát, otp-nek ott az ukrán, meg a román leány amik picit rontanak az összképen, de fundásan nem lehet day-tradelni...
több éves időtávon persze a mai árak is jók lehetnek, csak minek vegyek itt hosszútávra ha szinte biztos hogy lesznek ezek még olcsóbbak idén.
OTP részvényesek ide!