Másik oldalról nézve 1%-ot esett nagy forgalommal. A végén 1 milliárdért eladtak. Fibo szintnél van magasan az árfolyam. Én shortot nyitottam, ennyi. Mindenki saját belátása szerint. Ma is valaki eladott, valaki vett, ennyi. Kint esés van, SP 500 VIX +11%. Az árfolyama pedig fent van, mikor nyissak shortot, ha nem most.
A közelgő jelentést árazza most szerintem a piac, és srv se volt mostanában, hogy karbantartsa az árfolyamot. Ha jobb lesz a vártnál a jelentés tuti megtépik megint kicsit. A tavaszi nyitásra meg jelen pillanatban én nem mernék mérget venni, hacsak nem gyorsul fel az oltás üteme világszerte.
ezt az esést még megveszik mindenhol biztosan! aztán pár pár nap, vagy 1-2 hét múlva kiderül hogy beszopattak-e mindenkit aki még longban gondolkodik, vagy sem :)
ott 2160 körül szerintem is lesz egy megálló. több külön idősávon nézve is ott összeérnek a chi-k :D viszont full érdekes, hogy szerintem a MOL is elég shortos most, amit nem értek, hogyha a nyitásos tavaszt árazzuk és indul a turizmus stb... tök fura. mindenesetre MOL az 2160 alatt szerintem az utolsó beszállási lehetőség lesz egy időre, ha hihetünk annak hogy nyáron majd azért nyitva lesz minden és lehet jönni menni (tök mindegy hogy külföld vagy belföld). szóval ez alapján az utolsó jó beszálló szintek felé halad éppen. 2000 alatt megfontolom hogy eladom a kispapírjaimat is belevágok mindent MOL long certibe. ám erősen kérdőjel a több éves távlat, az olaj több éve tartó alacsonyabb csúcspontjai miatt.... olajban ez lehet hogy tető ahol most van/volt. ahhoz sok idő és bizonyíték kéne még, hogy el lehessen hinni hogy a csökkenő trendjét befejezte az olaj... és amíg nem így tesz, szerintem a MOL is lefelé tarthat hosszabb távon :(
Mol fals kitörés mekkora cumi?! 15 percesen látszik hogy elkezdett az RSI felfelé csatornázni, az árfolyam is ráfordult, majd 2280ról bucskázott és mindjárt új mélypontra megy...
Egy kis arany shortom volt, amit tegnap nyitottam, de túl hamar zártam. Lett volna benne még 4 százalék nyerő. Mol shorthoz mit szóltok, nyitottam egyet. Kint esőre áll minden is.
Ennek az lesz a vege, hogy azok a vevok, akik korbe zarjak a shortosokat rajonnek, hogy mar csak ok maradtak es el kellene adni... no, akkor rohanas, hiszen draga dolog a tokeattet. Rohanas kozben pedig nem, veszik eszre azokat a shortosokat, akik a paholyba ulve a teton mar megtettek tetjeiket... szeretnem ilyen shortos lenni...
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..