Ide is tedd be pls. nem mindig olvasom az összes egzótikus topicot. Ma reggel is megnyitottam és szegény Mongol buliját kellett végiglapoznom.(bár voltak benne jó meglátások )is.
Az 352 az a 351 egyre lejjebbi napos aljak miatt a pulzalasban. A 351et csak azert mondom, mert a volaban azokban az alj percekben szokott kilengés lenni. De inkabb 354 majd 352 ha benne van.
Igen. A hosszú távú gyengülés nem létséges a jelenlegi felállás szerint. De ebben a trendbe még simán beleférhet egy 340 ig tartó leszúrás. Nem játszom meg short irányba. Inkább vennék azon a szinten longot meg eurot is.
Nem azert harcoltak ki azt tobb 10 milliard ajrot, hogy majd 340-345 hivjak le... Lesz meg itt uj csucs szerintem, aztan az ev masodik feleben jon a kozmetika, hogy 2022. tavaszara ne szabaduljon el az EURHUF. Majd miutan behuztak, jon az ujabb gyengules.
Certi kiütési árakat kb nyár óta figyelem aktívan, mikor OTP meg MOL párszor pont kiütés után váltott irányt. Nagyon jó beszállópontok meghatározására is néha. Talán megindul Ricsi is végre, ha a többi megpihen kicsit, a szokásos hirtelen felrántásra számítok.
Nem tudom 51et nem látok bele. Nekem olyan 53nál van a csatorna alja. Csak az 55öt elég erős ellenállásnak érzem előtte ezért is gondoltam ott azért már erősen figyelgetni a dolgokat. Te mi alapján látod bele az 51 környékét ?
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..