na, már szétszórtak a gondolataim: szóval ezt úgy akartam becsatolni a grafikonba meg az egész mondandómba, hogy: ha ha itt ralli készülődne, akkor nem hiszem hogy látnánk két ilyen bazinagy eladási napot és ilyen divergenciát.... képtelen vagyok elengedni azt a gondolatot hogy 2400-2500ig mehet ez maximum, aztán csúnyán behullhat egy időre... csakis az eladási forgalmak és a divergencia miatt érzem ennek nullától nagyobb százalékos esélyét.
a MOL-os gondolatmenethez: tök furcsa hogy mert nagyon kettős érzésem van. simán bennevan még egy árzuhanás, de az olajár valahogy tartja magát és nem látom mitől omlana be még egyszer (így vakcinával, meg lassan mindenkinek tele már a töke a vírusozással...) :o mégis bennem van ez a kettősség. de akkor vajon mitől hullana be?! mondjuk: mindig találnak valamit.
impozánz MOL-ban a két gigantikus eladási nap (kimagasló piros forgalmi napok) illetve a divergencia... ha nem fosnék, beshortolnám... sajnos OTP-t shortolom certivel, hamarosan kiderül jó ötlet volt-e....grafikonilag abban kezdek elbizonytalanodni hogy nem-e inkább long lenne.
Jo estet, van azota egy bearaztalan brwxit dealunk, egy trump vetonk, aki 2000 usdt adna, illetve egy terjedo mutans vírusunk. Tehat bull a holnap. Az investingen 4k 5k sp-ket varnak, szuperbull 2021... de eljon a vege. Senki ne shortoljon
Meglepődnék, ha holnap nagy mozgolódás lenne, viszont alacsony forgalommal egy kisebb emelkedést el tudok képzelni, mivel korrekcióban bízva eladtam egy 30%-ot és visszavenném, ami általában nehezen szokott öszejönni nekem.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..