sehogy....múltkor, amikor az enefi felmetn reggel 250 ft-ra, és az otp alapkezelő kiszállt belőle, akkor is 9.00 és 10.15 között nem ment a rendszer....a készleten lévő db számom eladása után kb 60.000 Ft hasznom lett volna, de nem tudtam bevinni megbízást....08.05 és 09.00 között működött, akkor 2 eladást beadtam, ami 09.30 környékén teljesült is...erre visszaírtak, hogy semmi gond teljesültek az eladásaim...csak éppen azokat a leállás előtt adtam be, a leállás alatt semmit nem tudtam csinálni, se beadni, se visszavonni, se módosítani....kapsz egy lófasz értékű választ, és ennyi....mehetsz bíróságra...
Az ügyintéző elmondta a sajnáljuk és már dolgozunk rajta reklámszöveget.Időben ez eltarthat egy ideig amig ezt a blokkot a bróker felületén feloldják.Mehetek reklamálni a reklamáció kukac otp-re.
jah, az anyjuk picsáját....én 4 oldalt szoktam nyitvatartani.1. portfolio bemutatása 2 napi árfolyamok 3 teljesült tranzakciók..4 bét árfolyamok....ebből a 4-et nem frissítettem...az azóta is működik, ahogy beléptem 07.15-kor....csak a többi halt be, amihez muszáj nyúlni, ha kereskedni akarsz...ha hálózati hiba lenne, akkor az se menne...ha azt az oldalt frisssíteném, az is lehalna....érdekes módon a real árfolyamot mutatja mindaddig, amig nem frissítem f5-tel...hazudnak, mint a vízfolyás
Hívtak őket, hálózati probléma áll fenn, jelenleg is dolgoznak az elhárításon. Ha kár ér ezért bennünket tegyünk bejelentést!( legalábbis ez mondták)
De azért még ideges vagyok!
az a röhej, hogy 08.15 előtt rendesen működött....én 07.15-kor léptem be, onnantól semmi gond nem volt.....aztán 08.25-kor 1 megbízást akartam bevinni, db szám és ár be is ment, de már nem fogadta be, akkor halt le....
OTP Direktbroker problémák