Én ma már eladtam az otp longcertijeimből annak ellenére,hogy nem látom a könyvet .Nézem a portfóliót ahol látom,hogy már kevesebb certim van.A befektetések eredménye rovatban meg látom,hogy mennyit nyertem.Szóval várom,hogy mit mondanak,de tudok kereskedni,csak azért mert eladnivalóm van.Ne értsd,hanem csináld ha tudod!Nagy nyerőt és ne akard érteni!
Egy két dolgot nem értek alapból... Miért nem lehet kiírni normálisan, hogy mennyi az elérhető egyenleg?! Miért nem lehet a tranzakció indítása panelen megjeleníteni? Ha certit veszek nem mindegy, hogy 1 vagy 2 ezer darabot tudok megvenni, de hogy ezt meg tudjam nézni vissza kell lépni a portfolió megjelenítése menübe, aztán vissza és már volt hogy inkább nem is vettem meg mert lekestem a villám sebesség miatt... Visszavont tranzakció esetén nem lehet egyből új tranzakciót indítani, mert azt írja nem áll rendelkezésre megfelelő számú értékpapír. Módosítani pedig csak minden harmadik alkalommal engedi gond nélkül. Évente 4-5 alkalommal szenvedek el veszteséget, mert nem tudok beadni megbízást... Szóval bátran merem ajánlani mindenkinek, hogy hagyja az OTP kereskedési rendszerét és próbáljon szerencsét máshol
Az se mindig működik,egyébként az otp rendszere ha működik könnyen kezelhető és jól használható.Jelenleg otp longcertiben utazom ami bőven plusszos,ráérek várni.
Hát igen. Ez már rég nem az "előre nem látható probléma" kategóriába tartozik, hiszen rendszeresen visszatér és tudnak is róla, hogy így van. Tehát ez inkább gondatlanságból elkövetett károkozás.
CSET: Ingrid 2020.07.06. 09:20:38 Üdvözlöm! Miben segíthetek Önnek? Ügyfél 2020.07.06. 09:21:18 Kérem jelezze az illetékeseknek, hogy áll a DirektBróker kereskedési felülete. Nem jönnek az adatok. ... és ne írja hogy hívjam őket. Csak szóljon a főnökének. Köszönöm! Ingrid2020.07.06. 09:24:40 igen, jelenleg van egy fenálló rendszer hiba, az elhárítás folyamatban van
Úgy látszik még nem érte el a tűréshatáromat a stressz... :) (Amúgy a kereskedési felülettel meg vagyok elégedve, csak az "előre nem látható informatikai problémákból" van egy kicsit sok)
OTP Direktbroker problémák