A gazdasági növekedés, az állami béremelés és a gazdaságpolitika várható iránya is szóba került Orbán Viktor péntek reggeli szokásos rádióinterjújában. Gazdasági növekedés A kormányfõ úgy fogalmazott: a kormány a
„Hát, én vakartam a fejem búbját, mikor a miniszter úr javaslatát
megtette, persze ha vállaltuk, akkor azt teljesíteni kell, de ez nincs
garantálva abban az értelemben, hogy nem tudjuk, hogy a következő
években hogyan teljesít a magyar gazdaság.”
Azért furán nézne ha megtudná,hogy az orvos úgy vizsgálja, hogy a budi után nem tudott kezetmosni vagy a testőröknek kellenen telefonnal világítani a vizsgálóban! :-)
Ha 8 órát kellene várni a sürgösségi(!) osztályon,hogy orvos lássa,miközben a mellette eszméletlenül ülő maga alá csinál, a nővérnek nem feladata a takarítás,a külsős takarítónak meg lejárt a munkaideje,na akkor,majd tudná,hogy mit kell csinálni...
Én biztos nem ellenezném... Ő az az orvos akit mikor beteghez hívnak, ellopja a beteg pénztárcáját, eladja a feje felől a házát és a hozzátartozóktól is beszedi a hálapénzt, miközben a beteg meghal...
Majd,ha az orvos nem tud kezetmosni,mert nincs víz (vagy csap), sötét lesz,mert nem lesz aki a kiégett( vagy ellopot) izzókat pótolja, nem megy le az anyag a budiból,ha elönti a szemét az osztályt (és a főorvosi szibát),ha nem lesz tiszta ágynemű a beteg alá,ha csak konzerv kaja lesz a menü, stb....
Ja, az OGY választás után az első intézkedése az volt a képviselőknek, hogy megszavazták maguknak a magasabb tiszteleletdíjat, meg hatalmas jutatalmakat fizettek ki a lelépő államtitkároknak, minsztereknek... Arra volt garancia? Az egész magyar politikai osztályt el kellene zavarni a p.ba kormányostul, ellenzékestül, nem pedig tapsolni nekik.
Mar akkor hangosan felnevettem,amikor a cim elso negy zsavat elolvastam. Elbol antagonisztikus elentet feszul az oszinte szo,es a kopcos sportember neve kozott.
"A kormányfő úgy fogalmazott: a kormány a tehetségre és a szorgalomra
építette a gazdaságpolitikáját. Ezt a magyar modellt sokan támadták, de
az emberek hittek benne, melléálltak és ez döntő volt - fejtette ki a
kormányfő." --> Mekkora hazudozás:))))) Senki se támadja a magyar tehetséget és szorgalmat, csak a korrupciót és a gazdaság NER általi megszállását! "Vakartam a fejem búbját, amikor Kásler miniszter úr a javaslatát
megtette és hosszú órákat dolgoztunk Varga Mihállyal azon, hogy képesek
vagyunk-e ezt teljesíteni." --> egy íróasztalnál ketten eldöntötték, gratula :))) A stílus maga az ember!
Mivel ez a júdás már akkor is hazudik mikor még a szája sem mozog, ezért azt kell nézni amit csinál, és nagyon gyorsan külföldre költözni - amíg még lehet... Szerintem
Õszinte vallomás Orbán Viktortól a béremelésrõl
Ugrás a cikkhez