ez egy problémája a muszkának is, mert pl. a kívánt kínai lőszerrel ők se mennének sokra, azok se nagyon használják a 152-est - ha jól rémlik (?) szvsz
Törölt felhasználó2023. 03. 23. 11:43
alábbi cikkben ezt mondja sz@rrágó : "Azt, hogy Bosznia-Hercegovinában ki kormányozzon és hogyan, meg hogy elégedettek-e az emberek azzal, ami van, bízzuk azokra, akik itt élnek Bosznia-Hercegovinában." undorító , hazug patkányok szítják a fegyveres ellentéteket. nyílván oroszországgal összhangban. ugyanakkor a Bizszniában élő szerb kissebbség hadseregállítását támogatja a magyyar adózók pénzéből adott olcsó hitellel a nemzetrontó,hazug, magyar kormány. lásd alább a második cikket.
https://24.hu/kulfold/2023/03/22/szijjarto-peter-amerikai-kulugyminiszterium-bosznia-hercegovina/ Most már szégyen gyalázat amit Petikénk művel. . Ennél direktebb beavatkozást nehéz elképzelni: https://nepszava.hu/3179521_orban-kormany-tamogatas-milorad-dodik-boszniai-szerbek . "Magyar közpénzből mentették meg az uniós támogatásoktól már elzárt, önálló hadseregre törekvő boszniai szerb vezetést, a magyar adófizetők ezúttal nem kevesebb, mint 110 millió euró, azaz átszámítva körülbelül 45 milliárd forinttal támogatják meg a boszniai Szerb Köztársaságot (RS), amit ugyan hazánkban nem reklámoztak nagyon, de Bosznia-Hercegovinában értelemszerűen kiderült. A Szabad Európa cikke szerint az Orbán-kormány az Eximbankon keresztül, egy kiugróan olcsó hitel formájában küldte a támogatást, csak tíz év alatt kell visszafizetni az összeget, egy év türelmi idővel és évi mindössze öt százalékos kamattal." Remélem világos, hogy a "petibankon" keresztül, a Putyin által kitüntetett Dodik fegyverkezését a mi közpénzünből segítettük.
Ráadásul csak 1-2 a muszkához hasonló haramia-állam ismeri el a krímet 'orosz' területnek, így mivel az uki terület, ha ők megengedik akkor ott is repkedhetnének nyugodtan... mint pl. a napokban is a Baltikumban - a muszkának ha nem tettszik - álljon 'tótágast' -'oszt jónapot'☺ szvsz
Törölt felhasználó2023. 03. 23. 06:59
Sziasztok! ide is beszivárgott egy troll, nem lehet ez ellen tenni valamit?, mivel a cím is mentes.
Jól teszik ezeket az abberáltakat figyelik..Akiknek semmit nem számít a SAJÁT kb 170ezer halottjuk és vagy 2x ennyi sebesültjük... Én azt se bánnám ha Moszkvába a Putyin fingását is ellenőriznék...
Ez lehetetlen. Bár "jól" hangzik. Szerintem a CIA nem annyira pancser, hogy ne tudjon a köpcös meg sz@rgyártó minden kis huncutságáról. De lehet, így is kivágják országunkat a NATO-ból, mint macskát szarni. Nem lehet őket vég nélkül köpködni...
"Fazekas László ellen tiltott toborzás miatt körözést adtak ki a
magyar hatóságok, mégpedig azért, mert amikor Oroszország lerohanta
Ukrajnát, megdobbant László igazságra rendkívül érzékeny szíve, dühös
lett és beállt az ukrán légióba... ... Szerintem Te
vagy az egyetlen ember, aki Ukrajnában kért politikai menedékjogot.
Azért esetleg lenne értelme levélben megkeresni Novák Katalint?
Mindenképpen szeretném
megpróbálni, nemcsak magamért, hanem a hasonló cipőben járó társaimért
is. Talán lehetne ebből egy precedensértékű ügy, és akkor ezentúl tiszta
lenne a helyzet. Ahogy hallottam, más országokban is van felmentés,
nálunk miért ne lehetne? Hiszen ugye mi az áldozatok pártján állunk,
őket védtük, miattuk léptem be az ukrán légióba. Ha az összes többi
európai országban ezt valóban így értelmezik, akkor tényleg Magyarország
lenne csak az egyetlen hely, ahol még ez is a feje tetején áll? Mi
tényleg az orosz agresszort támogatjuk? S ha ez így van, akkor legyen ez
kimondva! Akkor mondja ezt Novák Katalin! Szóval szeretném megpróbálni!" https://felszabter.hvgblog.hu/2023/03/22/nem-birta-nezni-az-ukran-civilek-gyilkolasat-ezert-magyarkent-beallt-a-nemzetkozi-legioba-most-a-magyar-hatosagok-korozik/
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik