Azért az sok mindent elmond a katolikus erkölcsökről, ha az egyház feje a gyilkos és áldozat között valahol középen próbál lavírozni, mert nem akar részrehajlónak látszani. Könyörgöm, ennél világosabb pozícióban nincs a jó és a rossz, kutya kötelessége lenne rámutatnia melyik melyik.
hihetetlen, 100(200-400) éve ugyanazok... és akkor csodálkozunk jók nekik a putyin és a társadalom kétharmada indulna nácikat kergetni a saját testvérnépében! tényleg nem nagyon van más választás h kiverni őket, de azt nagyon, mert sosem állnak meg!
egy lehetséges elmélet pl.: az amcsik már jó ideje letiltották pl. a huawei cuccokat mert szerintük kémkednek és a már/még meglévő üzemelő cuccok kommunikációját is blokkolhatták kína felé... tehát ahhoz, hogy egyszerre nagy számú eszközt új frissítésekkel programokkal tölthessék fel, lehet rádió közelségbe kell kerülni, aminek lehet jó módja lehet egy ilyen ballonnal átrepűlő 'rádió-állomás' (?) szvsz
Érdemes elolvasni ezt a cikket, főleg a tüzérség, harckocsik és drónok szerepéről az ukrajnai háborúban. Nem kell leírni a harckocsikat és nem érdemes túlértékelni a drónokat. A tüzérségnek pedig talán a legnagyobb a szerepe. Ill. mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai és a feladatai a háború adott szakaszában és helyzetben. hvg360 - Az ukrajnai háború átírta azt, amit a hadászatról eddig gondoltak
Amcsik lelőtték a kínai "kémballont". Hát nem tudom, én nehezen hiszem, hogy bármi érdemit fel tudna deríteni egy ilyen eszköz, szerintem totál felesleges, és simán ki fog derülni, hogy valóban meteorológiai.
"A drónok megváltoztatják ezt a háborút. Egy katona azt mondja nekem: „Régebben nagy, drága taktikai drónokat használtunk, gyártott vagy katonai, de mostanra a kis és közepes méretű polgári drónok külön katonai egységgé válnak, mert nagy károkat okozhatnak az ellenségben.Megtanultuk, hogyan kell kis gránátokat és bombákat rögzíteni hozzájuk. Most küldhetünk fel egy kis 3000 dolláros Mavik 3-at egy 30 dolláros gránáttal – és ha tökéletesen ledobja egy T-90-re, kivehet egy tankot, amely milliókba kerül.""
Nem gép pontoz, a trollok meg kiszámíthatatlanok. Őszintén szólva engem nem érdekelnek a LEO-k, nem a harckocsikon múlik a siker, simán gumicsontok amik hátráltatják a valódi segítséget. Azért amikor ilyeneket látok végre, akkor örülök is egy kicsit: min 100 db verseny drón, már csak egy repeszgránátot kell rájuk kötni és mehetnek öngyilkos bevetésre: https://twitter.com/PaulJawin/status/1621913812759633921
Lehet, hogy még ez is a "perpatvar" része. A németek most próbálnak egy kicsit visszagyomrozni a bírálóiknak, vagy lehet az oroszoknak szóló színjáték is. Nincs jelentősége, ugyanazt mondanám mint a 150 km-es rakétákra, észre fogjuk venni ha ott lesznek és szerintem előbb mint gondolnánk. . A lepontozással meg ne foglalkozz, én hasonló hírre 4 mínuszt kaptam pár hsz-szel korábban. Lehet, hogy magát a hírt minősítik, esetleg azok is "követnek" akiket felhúztál más topikokban.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik