emlékezzetek vissza, ahogy Kamusenkov 1-2 hete még avval jött, hogy visszaverték az ukránok támadását (megsemmisítve a fél ukrán haderőt), na, kb. ennyire lehet hinni az ámításaiknak
Kevés szó esik az ukránok Kígyó-szigeteki újabb akciójáról, amivel úgy néz ki végleg kiűzték onnan az oroszokat. És lesz annyi eszük, hogy nem telepítenek oda haditechnikát, max kitűzik az ukrán zászlót. Az orkoknak ennek belátásához 4 hónap kellett. Mellesleg ott semmisült meg az egyik "csodafegyverük", a Pantsir légvédelmi rendszer. . További információk az ukránok "tengeri csatájáról", és arról, hogy a magyarországi orosz propagandisták (Nógrádi, Demkó) hogyan védik a mundért, hogyan dezinformálnak. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid021KySY9irfFeT2aVGEc3u9vWQgGoAJEXwnAqACfeRNKKCBDJpKd4HWVTDdNYzn5Yxl&id=1496394203970068
A KARDBLOG egyenesen "gigantikus mértékűnek" nevezi és a konkrét mennyiségek után hozzáteszi: "- további rakétatüzérségi rendszerek - hajók elleni rakéták és légvédelmi rendszerek --- Ezzel úgy tűnik, a Nyugat végre meglépi azt amit már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna tennie. A háborút minél hamarabb le kell zárni, az pedig csak úgy képzelhető el, hogyha Putyin döntő vereséget szenved Ukrajnában. Bármiféle kompromisszum, sunnyogás, alkudozás, ami ahhoz vezet, hogy a területi agresszió kifizetődő stratégiává válik Európában, az a nyugati civilizáció - és benne Magyarország - alapvető létbiztonságát veszélyezteti."
"Ukrajna kap: - 600 harckocsit - 500 tüzérségi rendszert - 600 000 lövedéket - 140 000 páncéltörő fegyvert A NATO-csúcstalálkozó utolsó napján Biden elárulta, hogy az Egyesült Államok több mint 50 országból álló koalíciót hozott létre, hogy új fegyvereket adományozzon Ukrajnának." https://twitter.com/visegrad24/status/1542533803113054208
Érdemes bekukkantani ahogy Ripost stílusban nyomják a propahantát. A belinkelt cikkben lagalább 3 ellentmondást találtam.
Törölt felhasználó2022. 06. 30. 18:03
Szegény István a másik topikban kiváncsi vagyok mikor unja meg :D Én már egy pár hete eljutottam arra a szintre, amire ő fog nagyon hamar :D
Törölt felhasználó2022. 06. 30. 17:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nézd csak, a nem működő bevásárlóközpont 06.26-án, az rendben van hogy az orosz propagandát olvasod, de legalább néznél utána pár helyen a dolgoknak, mielőtt bégetsz https://youtu.be/dpDrt56hPX0?t=771
A munkavállalási korú népesség itthon 65% körül mozog. Ha feltételezzük, hogy ott is ennyi, akkor a munkaképes korú lakosság 94 millió fő. 1% az 940 000 fő. Csak a háborúhoz kapcsolódó ágazatok (szállítás, logisztika, hadiipar, katonaság stb.) felszívhattak pár százezer főt, a háború óta nagyon sok orosz emigrált, ott is felszabadulhattak álláshelyek, így akár hihető is ez a paradox módon, rövid távon javuló foglalkoztatási adatsor. A háborús foglalkoztatás az ő közmunkájuk.
Az orosz védelmi minisztérium közleménye: "Június 30-án az Orosz Föderáció Fegyveres Erői jóindulatból befejezték feladataikat a Kígyó-szigeten, és kivonták helyőrségét..." . Már majdnem elhittem, hogy önként elvonultak el. A hazudozást már kábítószerként használják.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik