Igazad van, sokan vannak akik a magyar állami csecsen lógva, nem elégednének meg a belga átlaggal. 2-3 milliós nettóval, és semmit tevéssel a saját szemszögükből szar lehet a belga átlag...
És ám Belgiumban nincsen sem rezsicsökkentés, sem olcsó csirkefarhát! A hülye kormányuk azt találta ki, hogy amennyi az infláció, annyival emelik a fizetéseket, nyugdíjakat, családtámogatásokat, szociális ellátásokat. Minden évben. És ezt nem a központi statisztikai hivatal által kiszámolt inflációhoz igazítják, amiben van olasz női bőrcsizma, síléc, hallókészülék és xbox is, hanem csak az alapvető termékekre számolják ki. Gondolom, feltételezik, hogy többnyire élelmiszert, gyógyszert és ilyesmit vesznek az emberek, nem tengerjáró hajót. Ja, a belga PPP 115 %-a az uniós átlagnak. A miénk 70. Lehet sajnálni őket.
Kérdeztem valamit: sorold fel, hogy a szankciók hogyan hatottak vissza eddig? Válasz helyett a Mandíner cikkeit kezded ömleszteni. Szóltam, hogy ez itt nem dívik.
Nekem igen, mert nem az index-től tájékozódok és a PF-t is kerülöm. . Miért is állt vissza az orosz gázszállítás a belengetett 2 hét karbantartás helyett 1 hét múlva? Elfogyott a neylon zacskó az oroszoknál? (Nem egy mondatból állt a hsz-em, mert csak a megfagyásra reagáltál, olvasd el az elejét is. Peterbondot is érdemes.) . Miért jó olyantól rettegni ami kis valószínűséggel következik be? Miért nem inkább nyugtatják az embereket? Lesz némi gond, de ezt és ezt csináljuk és simán túléljük. Esetleg most kényszerülünk rá olyan technológiákra (lehet, hogy még nem is ismerjük), amivel hosszú távon jót teszünk a Földnek és az emberiségnek. Miért kellemetlen elismerni, hogy az egész az orosz tömeggyilkos agresszor megállítása miatt szükséges? . Senki nem mondta, hogy diadalmenet a szankciózás, mert visszafelé is hat. Úgy kell alkalmazni, hogy az oroszoknak fájjon jobban. És ez eddig sikerült. Most persze mindent a háborúra lehet kenni, pedig a bajaink nagy része anélkül is jelentkezett volna, különösen Mo.-on.
a múlt hét óta az ukránok által az ukrán területen elhelyezkedő orosz katonai célpontok ellen elkövetett sikeres himars csapások miatt indították el bosszúból az orkok az ukrán civil infrastruktúra és emberek elleni terror rakétázásaikat, szánalmas, aljas terroristák, iszlám állam kategória
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik