Én is h pl delta helyett nem ezt vettem. De meg hétfőn is lehet és erdemes lesz atcserelni ide!! Nekem az szimpi, h mindig jol ügyesen váltanak, bovitenek tevékenységet pl Covid ellen is a fertotlenites plusz szolgáltatásuk!
2 éve nyáron , arról beszélt a topik, lesz valami közös, az után eltelt sok idő de semmi... Kiváncsian várom, merre az arra. Azt kicsit bánom nem gyüjtöttem split elött, meg eldobtam amikor volt7000röl papirom!
A céggel december 23-án kötötték meg a szerződést.A RÁBÍZOTT FELADATOT ÉVI NETTÓ 1,8 MILLIÁRD FORINTÉRT VÉGZI.Alapüzemelésben az őrzési feladatok ellátására legfeljebb 12 személyre van szükség. A tervezett idő napi 204 óra, évi 77 500 óra, amely lehívására az ajánlatkérő kötelezettséget vállal.
Cégünk pozitív hírrel kezdi a 2021-es évet, ugyanis sikerült szerződést kötnünk egy építőipari vállalattal. Egy nagyszabású, több vagyonőr munkáját is igénylő projektről van szó, amely előreláthatólag több évig fog tartani. Január végétől vesszük át a feladatokat, mely klasszikus őrszolgálati tevékenységet jelent. Szokásunkhoz híven, igyekszünk most is a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtani új partnerünk számára. Továbbra is azon dolgozunk, hogy növeljük megelégedett ügyfeleink számát. Bízunk benne, hogy hamarosan újabb megrendeléseket jelenthetünk be!
Őrmester részvényesek ide