Hat tudod szomorú hogy “itt” elbántak veled de bármi történt az a te sajat sontesed volt nem kell itt hallgatni senkire.Masreszt semmi baj nincs azzal ha esik a reszveny egy olyan közel 50%os emelkedés után.ez a természetes velejárója minden reszvenynek.De az hogy te itt jarok a száma táncot csak hogy lentebb vehess az mar szánalom kategória.igen van reszvenyem eddig is volt egy nagy pakkom.ami meg mindig megvan mert meg nem érte el a cél árakat.senki nem szórja mindenkinek joga van eladni bárhol bármennyire bármikor.ilyen ez a tőzsde.
Itt bántak el, többször is. Értem én hogy fáj az igazság, de én csak a saját tapasztalataim irom, hátha más nem jár igy. A vevőket nem én riasztom el hanem ti a kamu dumakkal és a brutális boritasokkal. Érdekes te is mindig akkor írsz amikor úgy szetbadmoljak az árfolyamot mint tegnap. Csak nem maradt még amit nem tudsz 1.5k felett szórni?
Reméljük akkor te tele vagy masterplast részvénnyel és nem erőltetem itt magad tovább.Tudjuk,hogy faj nem ment le 1200 ig.Mondjuk nagyon gyenge próbálkozás volt.😂😂😂😂Azért kellemes hétvégét neked is.Pihend ki ezt a feszített tempót amit itt produkálsz.😂😂😂😂
Gratulalok, remek kisbüfi elriasztó akció volt a tegnapi. Láthatólag bottal sem meri piszkálni senki. Fórum is kihalt hirtelen. Jöhetnek újra a 0as napok és a lassú lecsorgás megspékelve egy egy kiábrándult befektetői borítással. Ej-ej!
Felesleges ezt túldimenzionálni, vannak akik ezen a szinten úgy döntöttek, hogy eladnak viszont voltak olyanok, akik látják a cégben rejlő lehetőségeket és megérte nekik venni 1500 felett. Ennyi a történet. Még kicsi a forgalom és jelentős a volatilitás, de érdemes egy 60 nappal ezelőtti könyvet megnézni, és belegondolni abba hogy nem is oly rég még voltak 0-ás hetek a kötésszámok vonatkozásában, a 10-15%-os spread-ekről nem beszélve....
Őrmester részvényesek ide