T. Feribácsi! Tudom, h.itt vagy, olvasol.... Mondtam, hogy rendfokozati előléptetés lesz, nem hittél nekem... Mindig csak az az IHA! /...nem haragsZom, de Te se haragudj!!/
Törölt felhasználó2020. 11. 18. 14:09
mi ez a topik mozgolodás? irány horány.honapok ota semmi most meg mi van?náto érdekeltség lesz? vagy inkább kinai?kambordzsai-thayföldi
Nézd, nem fogom bizonygatni hogy nem vagyok klón. Nyílván ha az vagyok úgyis letiltanak. Én szakmai szemmel nézegetem a céget, a cég számait illetve a piac helyzetét. Kb erről vagyok hajlandó beszélgetni, személyeskedés nem érdekel és nem is megyek bele...
Utolsó kérdésedre válaszolva. MmÚgy, ha akad egy cég ami lassan 30 éve stabilan működik a piacon, relatív kis közkézzel. Nos, így könnyen lehet szerintem. Szóval számomra "strong buy"
szia, persze az megvolt, tehat a tizedelt összeget és a tizsszeres darabszámot látom. Biztos a split miatt volt ez a belső rendszerhiba, mert sem venni, sem eladni nem tudtam, mert a többszázezres tétel helyett a többmillios becsült árat mutatta. De időközben megoldották, most már kereskedhető az OTP brókeren is. Köszi azért hogy segíteni próbáltál.
Azt sem olvastam de akkor lehet a karhatolammal is jó kapcsolatuk !? Persze nagy kalappal itt is meg máshol is! Plusz jó egészséget, ha az nincs kutya megette!
Mindenki maga döntse el, mit érdemes venni és mit nem. Ez azért fontos szerintem, mert ha nyer vele akkor az a saját érdeme, ha bukik akkor az is. Nekem anno elég volt annyi információ a döntésem meghozatalában, hogy láttam kiírásban a Puskás aréna éves őrzése mennyibe is kerül. Ha ilyen volumenek mozognak ezen a piacon, engem meggyőz a dolog, de mást lehet nem fog meg. Mindenki a saját sorsának kovácsa, ha valamit veszel magad miatt vedd, ne mások miatt. Sikeres kereskedést kívánok akár itt, akár máshol.
Őrmester részvényesek ide