A következõ hetekben tervezi budapesti és varsói bevezetését az Orco Property Group. A jelenleg Prágában és Párizsban jegyzett ingatlanfejlesztõt párhuzamosan vezetik be a BÉT-re és Varsóba. Az Orco reményét fejezte ki, hogy bizonyos idõ eltelte után BUX, illetve WIG komponensek lesz a társaság papírja.
Severine Farjon, az Orco befektetési kapcsolatokért felelõs vezetõje és pénzügyi igazgatóhelyettese korábban a Portfolio-nak elmondta, hogy a 100 millió eurósra tervezett tõkeemelés Varsó és Budapest között oszlik majd meg, attól függõen, hogy milyen mértékû intézményi keresletet tapasztalnak a két városban két naposra tervezett road show-kon.
Ami biztos már, hogy magánszemélyek közvetlenül nem jegyezhetnek majd Orco részvényt, kizárólag intézményi ügyfelek vehetnek majd részt a budapesti bevezetésben.
ha már szállodáink vannak ott és JFO is csak áradozik róla. bár nem hiszem, hogy a részvényeseket a hvari klíma és szépség érdekli most legjobban ... :)))
1-2 papír megy, a többi meg egy nagy nulla.
1 napos minikorrekciózunk?!
ki tudja... én ma is vettem egy keveset, ez az árszint szerintem magáért beszél. időm van :)
a jelentés júniusra írta egy nagy eladás lezártát, majd kikeresem, itt fog realizálódni ebben a negyedévben. ha hír lesz arra megy. de aztán h mi lesz csüt-péntek, esünk-e, passz...
Nekem még egy harcot meg kell nyernem...
A panni-nak hamarabb kell robbannia, mint az orco...
Ha bejön jövök, ha nem, így jártam...
A cigiről még nem sikerült mindenensetre lemondanom...:-) (Igaz nem is akartam)
Ja, az IKEA gyár költözik Albániába...
Törölt felhasználó2010. 05. 25. 15:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
6,35 EUR -1,55%
1760
lassan elérjük a londoni tűzvész évét, ott azért már én is bevásárolok :)
Törölt felhasználó2010. 05. 25. 09:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
a helyzet tényleg válságos, de ma még a jó cégek is szenvednek. orco próbál túlélni. remélem sikerül neki és egyszer nekünk is hoz pénzt... (magyar vonatkozásban a VÁCI1 jövőre igen megdobja, hozni fogja a többévi banki kamatot, ebben biztos vagyok. hogy addig mi van, kérdés. de venni 16xx-17xx-en ismerve egy kicsit a céget megéri, mert 2xxx benne van.
nem azt mondom, hogy most, de valahol az alján vagy hírre azonnal ugorva... :))) végülis azért van ez a fórum, hogy ugorjunk ha kell, nem?
Törölt felhasználó2010. 05. 24. 12:42
Meddig esik a BUX? – technikai elemzés
Hatalmas eladói nyomás kerekedett a tegnapi kereskedés során az összes piacon, természetesen ez alól nem lehetett kivétel a hazai tőzsde sem. Igen fontos szintek közelében járunk, mai elemzésünkben a Fibonacci-szintek segítségével próbáljuk meghatározni azokat az értékeket, melyek megállíthatják az árfolyamok esését. 2 héten belül másodszor kerülnek közel a 200 napos mozgóátlagok, melyet a bika-, és ...
Forrás: Trendlines 2010-05-24 11:49
A jövő héten is elsősorban az euróövezeti országok államadósságával kapcsolatos hírek alakítják majd a New York-i értéktőzsde trendjét - vélték elemzők. (MTI)
Forrás: Profitline 2010-05-23 20:41
A Mol Nyrt. 24,3 milliárd forint nettó eredményt ért el az első negyedévben, szemben az egy évvel korábbi 124,9 milliárd forint veszteséggel, miközben az árbevétel a tavalyi első negyedévi 632,6 milliárd forintról 37 százalékkal, 866,2 milliárd forintra emelkedett. Az elemzők 27,1 milliárd forint profitot vártak. A nem auditált, konszolidált, nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) alapján készített gyorsjelentés ...
Forrás: Trendlines 2010-05-22 14:14
---Orco----
2007.03.30 13:49
A következõ hetekben tervezi budapesti és varsói bevezetését az Orco Property Group. A jelenleg Prágában és Párizsban jegyzett ingatlanfejlesztõt párhuzamosan vezetik be a BÉT-re és Varsóba. Az Orco reményét fejezte ki, hogy bizonyos idõ eltelte után BUX, illetve WIG komponensek lesz a társaság papírja.
Severine Farjon, az Orco befektetési kapcsolatokért felelõs vezetõje és pénzügyi igazgatóhelyettese korábban a Portfolio-nak elmondta, hogy a 100 millió eurósra tervezett tõkeemelés Varsó és Budapest között oszlik majd meg, attól függõen, hogy milyen mértékû intézményi keresletet tapasztalnak a két városban két naposra tervezett road show-kon.
Ami biztos már, hogy magánszemélyek közvetlenül nem jegyezhetnek majd Orco részvényt, kizárólag intézményi ügyfelek vehetnek majd részt a budapesti bevezetésben.