A következõ hetekben tervezi budapesti és varsói bevezetését az Orco Property Group. A jelenleg Prágában és Párizsban jegyzett ingatlanfejlesztõt párhuzamosan vezetik be a BÉT-re és Varsóba. Az Orco reményét fejezte ki, hogy bizonyos idõ eltelte után BUX, illetve WIG komponensek lesz a társaság papírja.
Severine Farjon, az Orco befektetési kapcsolatokért felelõs vezetõje és pénzügyi igazgatóhelyettese korábban a Portfolio-nak elmondta, hogy a 100 millió eurósra tervezett tõkeemelés Varsó és Budapest között oszlik majd meg, attól függõen, hogy milyen mértékû intézményi keresletet tapasztalnak a két városban két naposra tervezett road show-kon.
Ami biztos már, hogy magánszemélyek közvetlenül nem jegyezhetnek majd Orco részvényt, kizárólag intézményi ügyfelek vehetnek majd részt a budapesti bevezetésben.
Az aktiválási árat az aktuális legjobb eladási ajánlat felett 25-30 Ft-tal tartom. Így akár 1600 Ft-ig is tudom lefelé követni a kötéseket, ha hirtelen változás (emelkedés) nem következik be.
Egyre jobban kezdem azt hinni, hogy én mozgatom az árfolyamot :-)
Ha eladom, emelkedik, ha veszek csökken az árfolyam.
Most jól megbüntetek mindenkit, mert nem fogom eladni csak azért se! (2815-ig)
ki kell bírni 1 hónap ilyen vacak lehet
hacsak előbb nem jelentenek változást a bíróságról
múltkor a hosszabbítást is előbb már kérték, mint a lejárat, pár héttel előtte tudni lehetett h megkapták. kb most lehet benn a kérvényük, pár nap és hír lesz. meg az eladásokról is. addig sodródunk az árral.
2000 elesett, addig azt mondtam OK a helyzet, itt meg vagy dt vagy kivárás. 2100 feletti eladók ügyesek voltak, én bíztam a további felmenetelben.
OK! És most hogyan tovább?
Halmozni apránként bízva a márciusi rallyban?
Becsukni a szemet összeszorítani a fogat?
Megnyugtató lenne, ha ma pluszban zárna legalább kint. Nálunk úgy látom nagy a pánik.
Orco Property Grp: Következő csomagtartó-ba terv
Csütörtök, február 18, 2010 at 09:00
(Tradingsat.com) - Vissza-én, csütörtökön a címre szakosodott ingatlan vagyonkezelési Közép-Európában, és akinek ideje készlet kiábrándító volt, különösen az utolsó negyedévben a 2009. Az új év kezdődött jel alatt a konszolidáció, de adhat utat a helyreállítási fázis lényegesen hosszabb, mi pedig a hozam a vásárlás értékét elhanyagolt több hónapja.
Egy grafikai szempontból a címet adta, hanem biztató jelek elején február építve 6,10 euró vissza nem tér tutoyer mozgó átlag 100 nap (készítette narancs), hogy 7,10 €. Ennek a törekvésnek együtt járt, hogy jelentősen megnövekedett a tranzakciós volumenek ami fontos eszköz a forgatókönyv a hasznosításra. A túlcsordulás a 7,34 eurós most kondicionált release több energiát vásárló felé highs regisztrált novemberben 8,45 €.
A csapat Tradingsat.com kínál az aktív befektetők fogadni a mi bullish forgatókönyv elhelyezése is vásárolni, jelenleg az 7,95 € a célkeresztet. , Hogy megvédje a tőke, erősen ajánlott az, a stop megbízás alapján 6,80 €.
Végül is a lehetőség meg lett volna, 2170-en eladni, majd 1950-en felét visszavenni, de hát utólag minden milyen egyszerűnek tűnik. Vasárnap este még azon izgultam, hogy kapok-e reggel 2100-ért. Aztán hogy örültem, hogy "csak" 2050 fél pakk, később 2015-ért már nem kellett úgy izgulni. Ma már mennyivel másabbnak néz ki a dolog.... Azért még hagytam egy kis tartalékot, de inkább a többi kamatozzon, mint ezzel hígítsam majd a pakkomat..:-))
---Orco----
2007.03.30 13:49
A következõ hetekben tervezi budapesti és varsói bevezetését az Orco Property Group. A jelenleg Prágában és Párizsban jegyzett ingatlanfejlesztõt párhuzamosan vezetik be a BÉT-re és Varsóba. Az Orco reményét fejezte ki, hogy bizonyos idõ eltelte után BUX, illetve WIG komponensek lesz a társaság papírja.
Severine Farjon, az Orco befektetési kapcsolatokért felelõs vezetõje és pénzügyi igazgatóhelyettese korábban a Portfolio-nak elmondta, hogy a 100 millió eurósra tervezett tõkeemelés Varsó és Budapest között oszlik majd meg, attól függõen, hogy milyen mértékû intézményi keresletet tapasztalnak a két városban két naposra tervezett road show-kon.
Ami biztos már, hogy magánszemélyek közvetlenül nem jegyezhetnek majd Orco részvényt, kizárólag intézményi ügyfelek vehetnek majd részt a budapesti bevezetésben.