Ezt írtam, hogy semmit nem csináltak.
Épp ezért kár abban reménykedni, hogy valaha is megjön az eszük.
Ezeket 2026-ban el kell takarítani. Ha ehhez a Tisza kell, akkor oda megy a szavazat, de a régi moslékellenzék (MSZP, LMP, Jobbik, DK, Mometum, PM) bármely tagjára nem vagyok hajlandó szavazni, mert az ő megélhetési ellenzéki viselkedésük miatt tartunk még mindig itt 14 év után.
Fideszt 2/3-dal van értelme eltakarítani.
Szinte biztos, hogy ha hivatalosan is előz majd a Tisza, a pedofidesz kommunista párt a csillagokat is lehazudja majd az égről, hogy mi lesz, ha ők nyernek. Az ismételt SZJA visszatérítést se zárnám ki, ezt egyszer már bedobták, szerintem másodszor is meglesz ennek az esélye jövő év vége felé bedobva.
Épp ezért kár abban reménykedni, hogy valaha is megjön az eszük.
Ezeket 2026-ban el kell takarítani. Ha ehhez a Tisza kell, akkor oda megy a szavazat, de a régi moslékellenzék (MSZP, LMP, Jobbik, DK, Mometum, PM) bármely tagjára nem vagyok hajlandó szavazni, mert az ő megélhetési ellenzéki viselkedésük miatt tartunk még mindig itt 14 év után.
Fideszt 2/3-dal van értelme eltakarítani.
Szinte biztos, hogy ha hivatalosan is előz majd a Tisza, a pedofidesz kommunista párt a csillagokat is lehazudja majd az égről, hogy mi lesz, ha ők nyernek. Az ismételt SZJA visszatérítést se zárnám ki, ezt egyszer már bedobták, szerintem másodszor is meglesz ennek az esélye jövő év vége felé bedobva.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!