Igen azt eszek csak azt akartam írni hogy ha már ilyen drága lett a pekaru nem kell annyit enni. Van helyette más ami jobb. Erdekes mióta nem eszek kenyeret le tudok hajolni. Már - 4kg sulyveszesztes és a verkepem tök jó
Orbán Viktor de facto rengeteget árt Magyarorszagnsk. Emellett pl a Paks2 szerződés de jure isnkimerítheti a btk. hazaátulásra vonatkozó részét. Otbán Viktor hazaáruló, nemzetrontó. Q.E.D.
"Aki Magyarországnak ártani akar és inkább Brüsszelt támogatja a hazájával szemben az bizony hazaáruló." . Megkérdezhetem, hogy aki kitalálta a benzin árstopot, az hazaáruló vagy nem? Teljesen biztos hogy kötelezettségszegési eljárást fog kiváltani, és ezzel árt Magyarországnak.
Az amerikaiak mindig is ezt csinálták, régen is ők pénzelték a szer-t, ahonnan meg lehetett tudni kádárjankóék aktuális bűneit. Az tudod meg úgy van, hogy ami pénzbe kerül, azt valaki fizeti, ezért van mögötte finanszírozó. Vgeyünk egy példát: a rezsikökk is pénzbe kerül, és te fizeted magadnak, miközben tapsolgatsz hozzá, hát nem zseniális?
Szóval ez a válaszod arra,hogy hány hetet adnál magadnak,hogy hazudok,mit is várhatnék mást mint vádaskodást ha már nem akarsz válaszolni a kérdésre.Elég egyértelműen fogalmaztam azt is részleteztem,hogy kit tartok hazaárulónak,amelyik libsire nem igaz az ne vegye magára amelyikre viszont igaz az nyugodtan felveheti a hazaáruló inget.Aki Magyarországnak ártani akar és inkább Brüsszelt támogatja a hazájával szemben az bizony hazaáruló.De ha az megnyugtat nem tartok minden libsit haza árulónak,egyáltalán mert vannak normálisak is közöttük,akik csak azt bírálják Orbánnál ami valóban bírálható,és ami jó azt viszont elismerik,és nem kárörvendeznek azon ha kár éri Magyarországot és persze a határon túli magyarok is fontosak számukra és tudnak hazában gondolkozni,sajnos ezen a fórumon nem ők vannak túlsúlyban vagy lehet,hogy túlsúlyban vannak,csak éppen nem ők azok akik a legaktívabb fórumozok.
Szóval engem pár hét pihenőre küldetnél a topik gazdával mert azt írtam,hogy a hazaárulók eltakaródhatnak az országból,és mond csak magadnak hány hét pihenőt javasolnál a lenti hozzászólásért ?. . . Szenesk
ma, 18:00
Előzmény:
sotime
Sztem meg azoknak kéne elhúzni keletre, akik a putyinpincsi anuszaban keresik a jó ízlést és ízeket.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!