...eddig is 'nyilvánvaló volt'(?) az újabb lenyúlás és hazudozás(?)... https://24.hu/fn/gazdasag/2021/04/08/muller-cecilia-kinai-vakcinauzlet-danubia-pharma/ A vakcinabeszerző cég mögött - ha jól értem - egy másik cég van, aminek csak a részvényesi képviselői a két fülkés 'stróman"(?)... a valódi tulajdonosok nem ismertek(?), így a cég nem átlátható, a saját magukra faragott laza törvényeket és az aláírt szerződést is megszegték a fülkések --de mit számít... majd jönnek a jogászok- "oszt jónapot" (?) szvsz
Azt a kockázatot mindenki maga vállalja, hogy ha nem kér vakcinát, akkor elkaphatja a vírust. Ez most kb 3,3 millió felnőtt. Sokan most már az AstraZenecát is visszautasítják, szerintem többen, mint a Sputnyikot. Én nagyon várom az elengedtehetlen statisztikát arról, hogy az egyes vakcinával 1-szer , illetve 2-szer beoltottak közül kiknél alakult ki a védettség, kik kapták el mégis a koronavírust, és hányan haltak meg. Tök jó lenne világszinten ilyen adatokat látni, hogy a maradék 3,3 millió bizonytalannak megjöjjön a kedve az oltáshoz.
Nemcsak ők, szinte mindenki (még egyes matek tanárok is). Annak idején mikor érettségiztem (mondanom sem kell kitűnőre :) ), fizikából is érettségiztem (van köze a matekhoz, ráadásul a tanárom tanította a matekot is), ötöst kaptam, de a tanárom talált "hibát" (szerintem én csináltam helyesen). És leállt vitatkozni az érettségi elnökkel (aki történetesen megnézte a dolgozatomat, kíváncsi volt, mert az enyém sikerült a legjobban), aki szintén azt mondta, hibátlan lett a munkám, hogy márpedig ez hiba, és hibának is hagyta.. :) Nos, akkor gondolkodtam el először azon, lehet jobban tudom a dolgokat... :)
Idegesítő hogy az újságírók mennyire hülyék a matematikához. 950000 forintot nem fizetett be, 1,33 millió forint lesz a többlet törlesztés. Ez kereken 40% kamatot jelent. Persze ez is kemény, de az újságíró faszsága sokat levon az üzenet értékéből.
Azt fejti ki éleseszű barátod, hogy a járvány kezelése egyedi felelősség. Már-már egyet is lehet vele érteni, de sajnos ahogy a korábbi hozzászólásában, ezúttal is elrontja az élményt hogy ezt a kormányzati járványkezelési felelősség felmentése szándékával teszi sunyi módon.
Persze, lol. Gondolom tudod, hogy a sors fintoraként azt a DK-s politikust, aki a kínai vakcina ellen harcolt, s amikor lehetett volna, nem oltatta be magát vele (felesége igen), a korona vitt el? Gyurcsányék mikor ismerik be, hogy felelősek az ö (és mások) haláláért????
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!