Vicces, hogy még az eladó figyelje, hogy mit bír el a részvénykönyv. Ki se lehet szállni napon belül, ha túl sokat akarsz eladni? Kíváncsi vagyok, hogy ez a vételre is fennáll?
„Elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére. Rengeteget tanultam, dolgoztam, a saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok” – mondta korábban az új életéről.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a tulajdonosnak, Mészáros Lőrincnek és a tulajdonosi jogokat gyakorló társaságnak, a Duna Aszfalt Zrt.-nek, hogy ebben a bonyolult gazdasági helyzetben rendkívüli anyagi áldozatot hoztak a veszprémi kézilabda sikeréért.” handballveszprem.hu/hu/article/hivatalos_sajtokozlemeny_6622
„A lillafüredi Hotel Palotával történő együttműködésünk idén tavasszal véget ér” – fogalmazott a Turizmus.com-nak adott interjúban Détári-Szabó Ádám, a Hunguest Hotels vezérigazgatója. A Mészáros Lőrinc tőzsdei cégének, az Opus Globalnak a tulajdonában levő, a hazai piacon legnagyobbnak számító szállodalánc vezetője az együttműködést sikeresnek értékelte, de hozzátette: a profiljuktól teljesen eltérő termékről van szó.A Hunguest weboldala szerint az együttműködés március 31-én zárul, a szálloda tovább üzemel.A legendás hotel eddig sem volt a Hunguest tulajdonában, franchise partnerként üzemeltette a cég, hasonlóan a csíkszeredai Hotel Fenyőhöz. A Hotel Palota a Hunguest korábbi tulajdonosa, Leisztinger Tamás érdekeltségébe tartozik.
Opus real.