120M forgalom két nap az nudli. 2017 nyarán 200 körül napi 200M volt hetekig. vkik az értékelésen felbuzdulva meghúzták. Lasítják az esés menetét vagy bét cowboyok lehúznak még 1-2 kisbüfit. rip opi
Ja Ja pl Alteo t vettem egy kisbufis beirasra be is szoptam. Soha többé. Azért akik ma ebből vesznek igazán bátrak , hisz rég sem volt divat 3napnal hosszabb emelkedés!
Két milliónál nagyobb a forgalom, egyből előjöttek az aljasok szivatni, akit lehet. Mennyi rohadék ember van. Remélem nem dől be nekik senki, a nagy jóakaróknak
Köszi. Diverzifikált portfólió épült elmúlt 3èvben, így nincs problèma. Várunk. A sok okos előbújt, aki segíteni akar,igaz plusz infojával rali előtt segített volna. Valami shortos k.cs.g lehet a java, vagy broki,de ugye nem fórum alapján kereskedünk👌
Február 22 óta merre jártál? Azóta nem volt mondandód opus ügyben, csak hirtelen most lett? Volt egy kis választási beültető rally, majd utána egy folyamatos lerohadás szinte padlóig, mégis csendben voltál.
Ugyanez fogalmazódott meg bennem is: hetekig-hónapokig rohad le, aztán valaki(k) megindítják és PONT utána előjönnek a hallottam-mondták-pesti pletyka megmondó emberek, hogy venni kell, mert most már tényleg végtelen+1 lesz az árfolyam. Persze válasz, indoklás sosem jön - ezúttal is csak a mellébeszéd, hogy "vegyél, na, jó lesz". Aztán mikor jön a tömés és a zakó, kiszáradnak a topicok és hetekre eltűnnek a "jól informált" megmondó emberek....
Opus real.