Igaz is lehetne ez a hozzászólásod, ha nem tudnám , hogy évente szerintem több állami és UNIO-s támogatásokhoz jutnak az ML-es cégek, mint a teljes piaci értékük.
Engem,ilyenkor leszoktak tiltani személyeskedés miatt.Persze én a ballibet szoktam szidni, a kormányfőt azt szabad ,már értem./ezt nevezik kettős mércének./
Építkezés és részvény hígítás eladás. Azért van rá szükségük szerintem, mert egy rakás amúgy veszteséges céget vásárolhattak fel jókora hitelekkel(ezért tudták bagóért megszerezni) most az építkezés alatt(fúzió) az adósságokat próbálhatják kisöpörni, hogy a bevétel eredmény része javulni tudjon. Szóval nem azt kell nézni a gyjn mennyi a nyereség(ha sok rvt adnak el akkor jó nagy lesz) hanem mennyire csökken vele párhuzamosan az adósság, mert ez fogja a jövőbeni profitstabilitást meghatározni.
Akkor írd le,hogy ki ne írja ! Ha azt állítod,hogy a személy eladta 800 körül és pont most 550-nél vette vissza akkor bizonyítsd. HA NEM TUDOD AKKOR KÉRJ BOCSÁNATOT az ismeretlentől. Játszunk KORREKTEN ! ÍGÉREM IDE IS EZ VOLT AZ UTOLSÓ ÍRÁSOM ! ( jól megnéztem melyik fórum ). :-) Teszek az egészre.
Minden tiszteletem, de azért aki 800körül adta és 550nél visszavette, az ne írja, hogy mindegy mennyi az árfolyam. Név nélkül írom, nem célozgatni akartam.
Szia ! Elnézést,hogy megszólítalak,de írnék néhány sort. Te is tudod,hogy nem így működik ahogy leírod . Most egy KOMOLY szakaszában van a cég. ÉPÍTKEZÉS, Meglesznek az APPORTOK, nyugi van. Egyre KOMOLYABB a cég. És SZVSZ folyamatosan jönnek majd be ÉRTÉKEK ! Ha nem hetente,havonta akarsz kereskedni akkor nincs miért izgulnod. SZVSZ ! Én úgy vagyok vele ( sokszor írtam ) ,hogy számomra teljesen mindegy,hogy 550ft vagy 750 ft. Ha nem adom el ( majd ha eljön az ideje ) akkor mindegy mit mutat a számlám. Pénzt úgy sem veszek ki egyenlőre,tehát annyit mutat a számlám amennyit akar,teszek rá. Ha nem akarsz egyenlőre pénzt kivenni akkor te is MOSOLYOGJÁL. Eljön mindennek az ideje. Ha akarják , egy hét alatt 1500 ft lesz. Ezt csak példaként írom. Az meg,hogy a fórumozók mit ,mikor várnak az nem számít. Nagy is lenne a baj ha az döntené el. Más cégnél sem számít,hogy a fórumozók mit várnak. !
Opus Global Nyrt.