Én ezt tudom hogy nem kész rá válasz csak akkor a rossz indulatunak nem lenni ezért írtam !De szerintem logikus ha valami lufi lenne szó nem itt megaláz volna az ár hanem simán 1000 Ft és felet és utána adtak volna ! Itt tényleg kiragasztott megy amit Gyuripápa is irt!
Szia !
Szerintem teljesen természetes,hogy ne tudjuk mi van a háttérbe. Gondold át . KOMOLYABB üzleteknél még az üzletkötés után sem publikus SEMMI nem ám,hogy előtte .....................
Bízzál bennük,ha már így döntöttél !!!
Én sem értem mi is megy itt ?Emberek 218 átlagba vagyok beragadva nem kiss parkkal, lement egészen 145 ig Most ilyen időszak mi itt gond türelem kell! Akinek nem tettek adja el és kérem szépen távozzon ne zaklassan senkit sem mindenki azt csinálja amit jónak látja!Most hogy vezetőség eladott az egy nagy kamu Konzum pe nem vezetőség opusnak az egy befektető cég ez 1 a másik 77m db adót el 7 m db ot 2 akkor szerintetek ha rossz szándék vagy simaksag lenne mögötte mi gondja lenne enni erővel mint pénz is rv tulajdonnal felverni az arat akar 1000-2000 Ft. és szépen leuntegetni folyamatosan eladni népnek ? Na akkor most kérem a jó indulatu emberkéktol választ !Legyenek szívesek válaszolni! Előre is köszönöm ! :) :)
Ma jött egy kis mozgás, egyből megjelentek a hernyók.
Szerencsére nem itt ! Mint már írtam. Erre számítottam,hogy büszkébbek ők annál,hogy akár még csak írjanak is egy OPUS HÍVŐ fórumba !
Ennyire nem mennek le "kutyába" ( szerintük) :-) :-)
Nemsokára megint ELTŰNNEK, Ha nem hernyók lennének akkor a fülüket farkukat is behúznák ! :-) :-)
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK