Áá, van még egy erstés 70k-s futur 2015 tbsz osztira(😆) és ennyi. Még vettem egy kis házat árverésen egy huszasért. Egyébként egy 6 éves citroennel járok, mint a nagyok 😆
Főleg hogy honnan... Estar 15 bukcsi, akkor az akkor 2 garzon ára volt... 2016 tbsz 5 körül volt. Most 37, opus állított talpra, de ha nincs az előzmény, akkor lehet, hogy 200 😉😉 A vakmerőség, hit odalett. December remélem még szupcsi lesz 🙃
Ez a opi 4 ig chart nekem is feltűnt.. Mégis azon agyalok, hogy eladnám az opus pakkom egy részét (420-440es vételek), hogy betegyem a napokban 4IG-be. Azért ha 500 alá megy onnan egy réstöltés szép profit lenne és nullába kerülnék. Opus 430 esélytelnnek látom egy ideig.
a kockázattal tisztában vagyok és nem is szeretném felbeszélni, de az elmúlt pár hétben több időm volt figyelni az eseményeket és ez állt össze bennem /lsd opi-4ig chart/. Persze ez nálam is csak annyira elég, hogy előre tettem a figyelőlistámon az esetleges bővítéshez :) Másrészről, ha pl Tcomot vagy Molt veszek és bejelentik, hogy holnaptól NER-es lesz egy része, mert az álmoskönyvben ezt látta a főnök, akkor ugyanott vagyok.
Én is opus párti vagyok, a Konzum beégés miatt valszeg 😉 De nekem annyira bizonytalan ez a lölő sztori, egyszer a gumicsizmás egy felessel többet iszik, oszt kivágja mint a macskát.
mondjuk éppen ezért nem vettem bele /tető/, mert ott ugye adni kellene aki swinggel...másrészről, ha kitöretnék, a partvonalról figyelő speka tőke elrepíthetné 400 simán, és 60% esés után ebbe beletolni a pénzt egy esetleges rally reményében, értelmesebbnek tűnik, mint az est, kulcs, nutex, nord stb esetében :) / pedig ott is összejött már milliárdos forgalom/
benne van az is, mert nem tudjuk mi megy a háttérben, de: a 4iggel összerakot chart jó mutatja, hogy a vip pénz onnan átjött ide köv jelentésben jobban mutatna egy magasabb érték / a hitelezők felé/ meglátjuk...a csatorna tetőt követi, friss pénz nélkül nehéz lesz átvinni
Opus Global Nyrt Forecast