mi a helyzet a következő egyénről alkotott képpel? 1. 200 körül folyamatosan esésről, csődről, kivezetésről regél, majd bemondja a kissgoodbye-t2. 200-800 között csendben van az illető3. 500 körül azt mondja az illető végig benne volt 200-800 között Na mesélj!
Kollega engem mindig lenyúgözött a higgadtságod és a tisztán látásod. Azonban most nem látok összefüggést SP500 emelkedő ciklusa utáni ABCDE korrekciója és az Opus eső ciklusa utáni korrekcióájával.
1)" Ha megindul, akkor meg aztán úgy ugrálnak ki az eladók a könyvből, h nem lehet venni mennyiséget " . Nos, FOMO? Fear OF Missing OUT ? Pillanatnyilag a vevok ugralnak ki a konyvbol, az nem zavarja a tisztanlatast? FOMO: amig ezeket a velemenyeket lehet olvasni, adddig eleg biztosan lefele van a fo irany. A kezdo kispajtasok ezzel szoktak fenyegetni masokat. Legalabb a tobbseg mar kijozanodoban van, es egy ideje abbahagyta, hogy azzal fenyegessen, hogy KIMARADSZ ! . 2)Ideje volna abbahagyni a "nagy manipulcio folyik" elmeletek sorozat- gyartasat is. ALighanem senki nem manipulal. Egyszeruen a piac psziho es funda mukodik. Ezert is van az, hogy meglepoen jol lehet daytrade szinten is, sot napos/hetes chartokon is jol projektalni a kovetkezo napokra az iranyt. (persze, nem mindig: de tulnyomoan sokszor) . Amugy oras es Hetes charton meg mindig ez a szamozas a legvaloszinubb: . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190502v00pq0ark.jpeg
Énis hallottam már többször tőle.. Ha időrendbe rakom, hogy mióta reklámozza szerintem olyan 520-550 között van neki :DDD Úgyhogy Balázs, intézkedjen csak :D
Opus Global Nyrt Forecast