Itt elkepeszto sok dedos van. Kispajtasok! Meg nincs bull ! Talan majd less. De itt es most ? Talan, esetleg, egyelore szereny valoszinuseggel. Capisco?
"az egyesülési terv kiadásakor valakinek a kalkulátora valami 2-300
ft/részvényt dobott ki, nem emlékszik valaki, hogy ki volt az ;)" . Köszi, hogy belinkelted, vhogy átsiklottam Popeye (Mancika kedvéért ;) ) ezen (s)írása felett. Bepótoltam a minuszolását! :)
Egész héten azt írtam hogy a jövő héten lesz 500, de most te is látod hogy csak felfele vezet az út, a csart is ezt mutatja, a cég is ezt akarja a részvényesek is, nincs vissza út, megy fel legalább 611ig, de ha jön a telekom cég akkor a csillagos ég a határ, ne shortolj!
1)Ne haragudj meg, nem kotozkodni akarok.De 4 napja mondogatod, hogy holnap "500 !" Ne menj le azok szinvonalara, mint akik a masik topicban irnak naponta 600 meg 1000 arakat. Az lesz majd, de nem mostanaban, az jo sokara lesz. Egyelore orulni kellene minden kis bull signalnak. . 2) OPi daytrade. Nem negalodott ma sem a tegnapi I-ii-iii-iv-v projekcio, a narancs szinu Leading Diagonal. Ervenyben van. Lehet meg egy kitores a 460 iranyaba. Es azzal meglenne az elso tiszta 5 subhullamos emelkedes, ami szokasosan is az elso erdemi jelzes volna, hogy felfele van a fo irany. De ez ma meeg nem tortent meg. . Es most egy a pici technikai zavar latszik. Nagyon szuk a jatekter, hogy szabalyos bull hullamszerkezetu legyen. Es ha el is eri a vart 458 koruli csucot, eggyel nagyobb hullam-fokozatban meg mindig csak 3 hullamos volna. . Nem irom le, mert nem lenne ertheto; de a charton reszletesen el van magyarazva. Csak azoknak erdemes megnezni, akik ismerik az Elliott elveket, es daytrade alapokat. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190328v00pu0cmk.jpeg
Opus Global Nyrt Forecast