Ezt a kommentet eltettem és figyeljük! Ha csak 5000 alatt lesz 1 év múlva(split nélkül!) elnézést fogok kérni,de én is javaslok valamit: ha egyáltalán lehetne,shortot azért ne nyiss!
A pánik csak holnap fog kezdődni ott igazán.. Ma még csak az mende monda járja, hogy kirázás van és a ne hagyják eladatni a papírokat... Majd ha ma limiten zár és holnap limiten nyit akkor kicsit elgondolkodnak erről a ner2 hybrid csoda részvényről. Nekem hatalmas nyerőm olvadt el ilyen ábrándok miatt az appenninel 2017be...
4IG jovojerol vakvagyanyon vagyok? Ahogy OPI-nal is, anno 2017november8-an? ;-) Ugyanazt a technikat hasznalom most 4IG-ra, amit OPI csucsanal hasznaltam. . A franc se erti miert, de a matek mukodni szokott ;-) Megnezzuk majd 1 ev mulva? A tippem? nos, a mainak a fele-negyede savban lesz. Es ugyanolyan a hangulat, mint OPI-ban most.
Pont ez az elfogadas, es beletorodes vezet ilyen es ehhez hasonlo esetekhez....A ZEMBEREK itt ugy lettek szocializalva, hogy meg a sajat jol felfogott erdekukben se alljanak ki, es inkabb mindenki extrem-individualista modon a kanyarok levagasaval, kiskapukon besurranva probaljon evenyesulni, nem foglalkozva azzal, hogy ossztarsadalmi szinten milyen karokat okoz ez....Offtopic tema lezarva, nezzuk inkabb a tuzijatekot a 4iGben
Szerintem nem félelem, inkább türelmetlenség, és a méreg, hogy ez a részvény alapból többet ér mint itt a tözsdén lévő egyik. másik cég. De ha elindúl fel akkor már biztos funda fogja mozgatni.
Az általad is említett tények és még sok más egy közép-afrikai banánköztársaság intézményrendszerének jelllemzőire hasonlít. DE vagy elfogadjuk, hogy játszunk az ő homokozójukban vagy továbbsétálunk, kb. ennyi. Kár ezen agyalni, a többségnek teljesen jó így minden.
Mondjuk azert az eleg szomoru, hogy teljesen termeszetes es magatol ertendo dologkent beszelunk arrol, hogy a nagytulaj arfolyambeallitast vegez...sot, ezt meg a papirhoz ezer szallal kotodo brokeriroda is irasba adja....
A 314-es célárat maga a tulajdonos jelölte ki a részvény számára. Továbbá a moderátor broki cég elemzője is egyértelműen kijelentette, hogy árfolyam beállítás fog történni a fúzióig erre vagy egy még merészebben alacsonyabb árra, elősegítendő a külföldi alapok számára a beszállási lehetőséget. Ezekre azért érdemes odafigyelni. Lásd: 2:1 átváltási arány megszellőztetése hónapokkal előre.
Opus Global Nyrt Forecast