az otépét csányi legalább megtámogatta, de itt a opinál Lőrinc szarik bele, sőt lehet az Ő körei adják, és jókat röhögnek a sok vevőn, gondolom amikor 60-70 ezret odasóznak "nesztek parasztok vegyétek", mondják és vihognak egy nagyot
4xx már elég olcsó szerintem. Az egy más dolog, hogy manipulálják az egészet. Mert a Bét-n mit nem? Pl a nagy OTP is csak azért nem szakadt be anno 9900-nál, mert Csányi alapjai vették. Egyébként mára szépen nézne ki egy kalapácsgyertya
Sokszor leírtam, hogy sosem vagyok egy részvényben és soha nem full. tőkével és mindig hagyok kp-t a menekülésre. Jelenleg az opus bukómat kompenzálja a 4IG nyerőm, így a számlámmal nincs baj. De én nem vagyok napizó " investor" és nem hiszek a TA-ban sem ( lehet rosszul teszem) , de ugyanakkor mindig elolvasom az itteni TA véleményeket. Most lehet, hogy nektek áll a zászló és most igazatok van, de én akkor is hiszek benne, hogy ez jól fog elsülni. ( valamelyikünknek igaza lesz) Viszont van annyi kp. hogy ha beesik 31x szintre, akkor tudok venni hozzá... Így nem izgulok.. Azért legyünk őszinték ( te is) tududnk olyat, amikor nagyon nem jött be a TA elemzésed neked se, kaptál ezért tőlem is eleget :)
freddy, a tozsden nem szivoskodni kell. Az borzaszto rossz strategia. Add el, tedd felre par honapra a penzt. Aztan vedd vissza 100-150 Ftal olcsobban. Ha mar OPUST akarsz tartani, akkor okosan. Vedd meg a leheto legolcsobban, aztan tartsd evekig. Ne forditva.
"engem nem szívatnak ezek meg" - Ha presztízskérdést csinálsz belőle, tuti rosszul jársz! A tőzsde nem a szerelemről és a dacról szól. Higgadt fejjel kell cselekedni. Ha bukóban kell valamit adni, akkor meg kell lépni. Nehéz, de x veszteség még mindig jobb, mint 3x.
Opus Global Nyrt Forecast