a fúzió után konszolidálódni fog az árfolyam a cég valós értéke/teljesítménye alapján én nem aggódok..a cég vagyona kb 330 körüli/, ha nem termelne semmit sem, csak eladnák a vagyont a mérleg alapján/. Innen már nem nehéz kitalálni, hogy a kormányzati hátszéllel /támogatás+megrendelés/ megér-e ezen a szinten 350-400-450-500+ Ft-ot.
Ez szubjektiv velemeny.. eddig mindig jottel a BUX atlaggal, mert akkor az az erdekedet szolgalta, lefele torzitott. Most, hogy felfele korrigalna, ellegyinted ilyen faszsaggal. Melyik ceg fut a konyv szerinti erteke alatt? Hany ilyen van a BET-en? Most jelenleg en is dogkeselyu vagyok, mert olcson vennek, de azert ne menjunk mar el a teljes keptelenseg iranyaba.
Pénteken pluszban voltam, s reméltem hogy megy az 522-s saját érték fölé és ez lett volna a logikus. Kivásárlási ár korábban is volt adva, senkit se érdekelt, nem adta el anno szintén senki. Vagyis megint manipuláció van, most ez az 1 hónap megint az, hogy várni kell.
Most kezdodott a kapitulacio. Mar mindenki, aki 10 honapon belul vett, OPi-t vagy Konzumot, az mind bukasban van. Innen mind banja, es mind menekul, vagy menekulne kifele, ha tudna. A vevok meg tudjak, hogy meddig varhato lefele, meg is mondtak nekik ha eddig ketelkedtek volna.
Jaja, MKB elemzés ugye, igaz az csak Konzumot volt, de legalább elkészült. Manipuláció mindkettőben lehetett, de a mostani a durvább. Akkor felfelé kicsit, most lefelé nagyot direkt.
Csoki ez a szép és hivatalos verzió ami elmegy.. A valós meg az hogy az anyátokat basszátok ár folyamatosan a kisrészvényesek védelmére hivatkozva mindig :-)
Nincs is nagy eladasi volumen, kb. eddig 300k db eleg volt hogy 440--->420 szintre levigye. Innen viszont leszakard minden support, mar nincs sehol support 420 alatt, megerkezett a "legures ter" tartomanyba. Akarmilyen keves kis volumenu eladas is viszi tovabb lefele. Az a gyanum, a vevok mind felre alltak. Reszemrol a VIX-et figyelem; ha az 60min VIX (= a felelem index) novekedese megall, es elindul fel, ott fog felpattanni. A VIX fog jelezni eloszor, hogy kozel az eses vege.
Opus Global Nyrt Forecast