jehova tanait nekem??? ne viccelj hank most masterban vagyok 10% nyerő eddig ,megérte ,ha nem megy tovább dobom nem ülök a semmi opiban, lehet hogy pirosba megy még ma kitelik a brokiktol..pá...
nem ugrottál bele a masterba?? én mult pénteken belevettem elég jol emelkedett még tartom nagyot ment és még mehet is ,ha nem jo kör volt ott nincs éva!!!!
Jól kiérdemelt pihenőre vonult az első vonal: gyuri + henk gügynök. Most kiküldték utánuk a második vonalat: sírdogálós-rimánkodó buxopoly-t. Lényeg, hogy mindig lehessen önteni pár forinttal feljebbről, ameddig még lehet.
Igazad van de ott még most sem jöttek rá a legtöbben,főleg aki felbeszélők,mert vagy drágábban akarják eladni vagy fizettek,,sajnos nem megy kíváncsian vári most majd mire kell várni
Nem mondanám irigységnek, de kétségkívül némi utálattal vegyes csodálkozással szemlélem, hogy egy illikvid tolvajpapírba beszorultakat rendszeres felbeszéléssel mennyire könnyedén ki lehet fosztani egy nyilvános topik segítségével. Kicsiben ez ugyanolyan, mint az Opus Global és a mögötte lapító politika nagyban. A didergők itt is, ott is, bódult tompaságban tapsikolnak a saját kifosztásukhoz és hülyítésükhöz.
OPUS GLOBAL NEW