Szép hétvégét,igazi mikulás Rallyval lepte meg az opus részvényeseket a tisztelt vezetőség.A legnagyobb minusz a béten,de azert hajrá opi,igaz urak.jó hétvégét mindenkinek 👍
Törölt felhasználó2020. 12. 04. 17:22
Kora ősszel vittem ki a budapesti reptérre egy nyugat-európai céges vendégünket. Útközben váratlanul témát váltva így szólt: Ti miért tűritek el ezeket a rossz utakat a fővárosotokban? Nálunk hasonló állapotokért le kellene mondania a teljes kormánynak. Mondtam neki, hogy nálunk 10 éve ugyanaz a kormány. Nem kérdezett többet, csak csendben szemlélte a Gyömrői úton elébe táruló "rendezett" utcaképet. Nagyon nem jó most Európában magyarnak lenni.
Törölt felhasználó2020. 12. 04. 16:42
VIP-kiszálló 240.50-nél? A jövő hét elviselhetetlenül tikkasztóvá válhat a kleptokrata, álkeresztény ner-nek és közpénzekből fizetett vazallusainak Európában.
Kitartás éljen...a felbeszélő bagázs Hajrá opi 18 millió forgalom,piros szokás szerint a sok zöld között,Rába Master stb,,forgalom meg 5szörös!! Opi tele lovéval tele megrendeléssel csak nem itt osztják ki!!😉
Saját elmondása szerint 20 milkás bukóban ücsörgő friss-regisztráns "pecaman" nick ezt a szívbemarkoló áriát adta ma elő a feléneklő gügynök-kórusban:
"..Tegnap beszèltem egy broker baràtommal.Beleásta magát az opusba,véleménye szerint egy éven belül a 400-450ft-os ár teljesen reàlis lehet.Szóbal kitartás!"
Bukoton Família-220 felett "Valaki kiszáll, valaki elszáll, Valaki a pálya szélén TL certit és big shortot kínál. Kétszázhúsz felett észre sem veszed, és feladod az Opus álmot, Kétszázhúsz felett átértékeled Mészivel a világot. Kétszázhúsz felett Dákó nincs veled, közelbe kerül a távol, Kétszázhúsz felett több már nem lehet, elég volt a bukóból."
Nyugodtan shortold,itt csak esés lesz nem engedik ezt sehova.Rokagyuri neg Hank meg Buxopoly hajtja a semmit.Hank mikor jönnek értem??Karácsonyt még itthon töltjetem???😃👍,
Megvolt a kamu felrántás 1001-dik alkalommal de nem tanultak semmit a felduma meg megy hogy most mire várunk aki eladta feljebb az Jól járt vagy bukoban,fe kevesebb az ujjakat behuzták!!
Törölt felhasználó2020. 12. 02. 15:24
Odaát kezdenek visszaszállingózni nap végére a kórustagok, hogy felénekeljék a tömést a beragadtaknak:
Azaz. Ha leírod az igazságot, na azt nagyon nem szeretik hallani. Kilencezer pontot ment a BUX egy szuszra, erre a bűnszervezet papírja meg sem moccant. Vajon miért? Javuló eredményekről szólnak ott, ahol én inkább súlyos, rendszer szintű kockázatokat látok, az árfolyam mutatja is szépen, de nem érti a Mari nénje, miért nem megy. Hát ezért. Minden héten több tízmilliárd Ft értékben nyer az Opus valamit, mégsem megy. Még mindig nem értik évek óta, mit áraz a piac.
Felbecsülhetetlen értékű az a topik a tőzsdeileg tájékozatlan, ugyanakkor mohó, de többnyire mégis hisztérikusan frusztrált kisbefektetői hozzáállás tanulmányozására.
Azt mondja az egyik énekes: "Masterplast rally kifulladónak látszik,lehet jönnek majd ide a forró pénzek." Ki kell ábrándítsam a lázas egyént, nincs itt semmiféle forró pénz. Az 2017-ben volt, amikor forint tízmilliardok ragadtak be 400 Ft felett. Mindig meg tudják indokolni 3 év és negyedelés után, hogy miért nem megy a karaván: erre várunk, arra várunk, meg ugye Soros...
😁😁😁 Jövök majd ide, ez lesz a jó topik úgy látom. Odaát túl sokan vannak szellemi karanténban.
Törölt felhasználó2020. 12. 02. 11:48
A délelőtti eligazítás után ismét visszatértek a szólóénekeseink. A sírósabbik egy nagyáriában terjesztette elő a javaslatát "bizonyos körök" felé, melyben néhány milliárdért rendelt tőlük egy felrántást, közben becsszóra ígérte, hogy a beragadtak nem fogják rájuk visszaborítani. 😂😂 Ez még eresztényszájernél is abszurdabb poén volt.
OPUS GLOBAL NEW