Sajnos a wall street-soros kombó ezt a gyj-t sem vette meg. Már csaknem piros. De semmi baj, gyuri a nyitó óta nagyon "elfoglalt" lett, henk gügynök sem panaszkodhat, pomperesen lehetett tömni ma reggel is.
pompika fordított a nyárson: múlt héten még a csillagokba "projektálta" a csodapapírt, hogy pár forinttal feljebbről önthessen, most meg a helyes célárat adta meg abban a reményben, hogy majd "alul" vesz és feljebb önt. Nem fog neki sikerülni. Ugyanúgy be fog ragadni, mint az összes politikailag reménykedő didergő a new 1-ben, csak ezt még nem tudja.
Henk gügynök fizetett gügyögéseire figyel most lélekzetvisszafojtva az egész befektetővilág. Soros ujja már hajnal óta a buy-gombon. Csak egy kedvező ÉCs számra várnak a Wall Street-en, aztán irány az ezer. 😂
Mond meg zenekarnak hogy elég későn jött rá,hogy kié az opus vagyon,,eddig hol élt?? Ő csak egy, nagyon finoman fogalmazva egy egyszerű.,,, stroman, Itt minden Fidesz vagyon és hogy ne szurja nagyon a szemét az ellenzéknek, többek között ilyen megoldásokkal viszik ki a pénzt nagyon okosan.nem az árfolyam emelkedik mert arra ráharapnának itthon is meg máshol is.Ez a megoldás szinte észrevétlenül működik,,és az opisok meg 1000-es bulit várnak,de nem lesz mert nem is lehet!! Poitikai okokból.Ez a gond amit nem látnak a beragadtak.na meg a két három felbeszélő befolyása akik mindig váratnak valamire minden forrumozót.
Érdemes elolvasni az alábbi interjút. Ilyen az ha valóban piacon alapon működik egy (sport)csatorna. Szó esik benne többek közt arról, hogy az állami pénzen felfújt csatornák( Spíler, Aréna, M4) irreális összegeket kínálnak egyes jogokért, amivel nem tud versenyezni más csatorna. Színvonalat viszont nem tudnak venni, mindig sietve elkapcsolok, mikor meglátom Bozsik Pétert és társait. https://24.hu/sport/2020/11/29/mate-pal-sport-tv-interju-sport-televiziozas/
Hát ide is ,csak úgy oda kapcsoltam mondom megnézem az egyik részt már sokszor láttam,régi sorozat.csütörtökön néztem este 8kor és mit látok mit hallok, hát szponzorál 😃 Persze TV2 csoport a Comedy Fidesz közeli csatorna ez is,hát meg kell támogatni!!😉👍 Vicc!!
Bróker-Józsinak a másik topicba,,nem csak azt, hanem a TV2 Comedyn a csengetett mylord komédia fő támogatója a Mészáros &Mészáros.Erre van lőve,hányinger!!
Ne szólj rosszat jelentés előtt azért jól megtépték,el kell ismerni ,nem vártam ekkora emelkedést,még lehet hogy hétfőn nagyot megy!! Ki tudja??😉👌
Törölt felhasználó2020. 11. 27. 15:13
egykettő-kettőegy feléneklőügynök már nagyon szeretné önteni pár forinttal feljebbről. Nem könnyű szakma az övé egy ilyen szuperlikvid, fúziós csodapapírnál.
OPUS GLOBAL NEW