Reméljük most ettől a posztodtól jobban érzed magad. Szerintem a Pomperj topikjában jobban örülnek a kárörvendezésednek, annak van ott helye. Ritka rosszindulatú ember lehetsz a posztjait alapján...
Séta mosoly már megtartotta Barbadoson.gyuri meg gpeti még válogatnak valamelyik Pesti járdasziget közül.még mindig bíznak a nagy vadban..ott a nagy vad 94k csak ki kell kapni és mehet az egekbe ...marhára szabadulni akar, valamit ő is sejt , ki tudja hogy mit???? Szivattatja a saját cégét,mert mást nem tehet ,a politikai helyzet ezt kívánja elvtársak!!!
Szerintem ha a titász maga jött volna tőzsdére, magasabb ára lenne, mint az opusnak. Itt szerintem a bizalom csorbult. Hiába szippantja fel a kisgömböc a cégeket, ha nem tudja azokat nyereségesen működtetni. Hivatalosan nyereségesen, mert azt gondolom, hogy hoz nyereséget, csak azt szépen kitalicskázzák. Nálunk van egy tejfeldolgozó üzem, amibe belépett egy dúsgazdag vállalkozó. Csak akkor volt nyereséges, mikor egy óriási hitelcsomagot vettek fel. Egy ügyes könyvelő csodákra képes. Az ott dolgozók szerint semmi nem változott, szerintük az a pénz nem a feldolgozóra lett elköltve. A vállalkozó viszont a (papíron) mélyen veszteséges céggel nagyon is virágzik és terjeszkedik. A menet ugyan az, megvesz-nyereséges-hitel-veszteséges.
A nagy kitiltó:-))Lassan csak maga lesz 20 nicken.
Törölt felhasználó2021. 02. 11. 13:07
Nincs jó bőrben a papper. A rókatopikban már szinte csak a rókabróker-gyuri maradt. Bágyadtan próbálja 2-3 ft-os felhúzásokkal, majd azonnali öntésekkel kiénekelni a maradék penészes sajtdarabkákat a zúzmarás ágakon gubbasztó, csontig átfagyott madarakból.
OPUS GLOBAL NEW