Rapista tényleg később volt. Elhitte TP-nek a szöveget. Emlékszem, amikor volt az intervju itt a Portfolió-n, akkor TP azt válaszolta a kérdésemre, hogy ha visszakapnák valóban a jogokat akkor be tudnák indítani a gyártást. Hát semmi sem lett belőle. Mondom szomorú történet.
most látom, hogy te mindenkibe belekötsz. Íme egy másik példa, ahol egy BTEL-es fórumon kötöttél bele valakibe. (aki amúgy lehet, hogy szintén én vagyok... LOL...)
Igen az ezredforduló környékén lehetett. "bogar101a" még a tőzsdefórumon is írkált.
Emlékszem, amikor kiszálltam a Phylből, akkor írta, hogy azt tudom-e, hogy még sokat kereshetnék a papírokkal. Azt válaszoltam, hogy "fogok is majd még". Nos ebben tévedtem. Többet már nem lehetett vele keresni. Egy apporttemető lett.
Rapista később volt beültető, úgy 2005-2009 között. Hozzáteszem, őt ismertem személyesen, ő egy jóhiszemű beültető volt, egy amúgy meglehetősen szerencsétlen ember, aki hitt valamiben, amire ő is ráfázott.
hát az még régebben volt, 2001 körül beszéltek a Cross Vet-ről. Utána jött a Matyók -állítólag az MSZP pénztárnoka-, és megcsinálták a szuper kis holdingot.
Én még emlékszem a "bogar101a"-ra. De rég volt basszus. Akkoriban még volt az írek is szóba jöttek. Végül apportgyűjtő cég lett a Phyl-ből. Szomorú történet.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.