ejha! itt is egy hsz., amit ez a bogar101a írt 2006-ban (aki szintén én vagyok, mint az OPIMUS IT tag Végh is): link
Kezd borulni az elméleted, a Csabatáj és társai jóval később jelentek meg a Phylaxiában. De semmi gond, majd megmagyarázod ezt is. :)
Ki lehetnék még? Nem lehet, hogy Pintér Zoltán is én vagyok? :)))
Az idei év első felében -ahogy az az érintett ágazatokban, melyek az eredmény nagy részét adják, megszokott- mínuszos volt az eredmény, amiből aztán Q3-ban nagyon sokat ledolgoztak, és ígéretes Q4-et jeleztek előre.
Az új tulajdonosi kör eddig nem adott okot a kételkedésre, emiatt adja magát az obligát kérdés, vajon mennyit sikerül megismételni a tavalyi eredményből?
Jöhetnek a tippek! A legjobb tippelő vendégem egy bambira. :)
megint felkötötték 40kval 22re.
újabb kisbefektető vásárolt a haldokló bét egyik leginkább 0 mozgású, és akkor is inkább csökkenő árfolyamú részvényéből! ezek az apró jelek mutatják számomra, hogy itt nagy felfelé mozdulás lesz még középtávon. nem most, és lehet az is hogy nem idén. bár én év végére már várnám az első fecskéket.
De ha fórumozna is, vagy felvállalná a kilétét, vagy eltitkolná. Ha titkolná, akkor nem ilyen nicknévvel titkolodzna!? :)
De hagyd rá. Marhára büszke magára, hogy mekkora logikája van. :)
Nekem egyébként kezd az a gyanúm támadni, hogy óriási összegeket, több tízmilliókat veszített egy ilyen papíron, lehet hogy pont ennek az elődjén még amikor a régi tulajdonosi kör volt a porondon, most pedig szegényen, teljesen besavanyodva mindenbe beleköt. :) Valakinek veszítenie is kell a tőzsdén, hogy más nyerhessen. Úgyhogy jól is van ez így. :))))
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.