te mg mit játszod itt a félkegyelmű hülyét folyamatosan, más topikokban meg normálisan írsz? az Otp-ben is ezt csinálod régóta. És honnan szeded ezt a baloldali cuccot? Aki kritizál az csak baloldali lehet? hát pont hogy nem, a két társaság kezet foghat egymással, az újkor történelem legnagyobb kártevői, nélkülük sokkal előrébb lehetnénk. vannak normális emberek is a kormánypártban, csak éppen a háttérbe szorítva. A leghangosabban kiabálók vannak elől vezetve az idiótákkal.
Én meg nem vitatkozok veled úgyse leszel más mint Örök baloldali.. mégha PÉNZED A Fidesztől nyakig tele lenne AKKOR is elfelejted kinek köszönheted.. na ennyi.. 2010 Május 7400 az Otp.. azonnal súgtak adjam el Választások
után lemegy Kérem igaza lett a Balold. tanácsadómnak..
Jo ez a chart link.Latszik,hogy 125ft kornyekerol mint a raketa megindult 235ft ig.Nem volt benne tores lefele sokat ment.Ahogyan en latom 150ft lesz az also tamasz es onnan vissza 200ft ig.
De ez csak az en tippem.
Erre gondoltam én is, de ma már úgy néz ki bezárt a bazár. Próbálkoztam 185ön aztán 175-ön de már nem mentünk vissza. 169-re meg lekéstem. De bizakodom hogy megáll mostmár az esés.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.