Persze, remélem bejön és tényleg pattan holnap, kéne neki. Az elemzések a saját véleményemet tükrözik, nem biztos, hogy így is lesz! Szóval csak okosan mindenki!
Aloha!
Opimus 30 perces chart: link
Mint látható erősen túladott. Vettetek 197-en ugye? Ezen kívül Morning star, erős fordító gyertya, bullish. Holnap mehet fel.
Ugyan ez óráson: link
Túladott, vétel.
Törölt felhasználó2017. 07. 12. 19:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha már az öniróniánál tartunk, lássuk be,hogy a mai "rendkívüli sajtótájékoztató" volt a nap "fénypontja". Örültem ugyan a hírnek, sőt valószínűleg,amíg élek nem felejtem el, de azért az Opi mai teljesítménye kissé beárnyékolta mindezt. Remélem,hogy pár hét múlva már valóban jót fogok tudni nevetni magamon. Most még picit olyan ez, mint amikor rajtam nevetnek, pedig én tényleg jobban szeretem, amikor velem együtt nevet a társaság.
UI: Ha valaki feltalálja az időgépét csak annyira adja kölcsön,hogy visszamehessek a pillanathoz, amikor meggyőztem magam,hogy az Opi jobb a Konzumnál. (Ma már csak abban bízok,hogy mi erről a szintről most már hamarabb duplázunk mint ők, ha más nem a kapitalizáció miatt.. )
és ha tudtam volna az 5 számot már én is nyugger lennék...de az érzés mefizethetetlen..minden másra ott aa Konzum:)
Törölt felhasználó2017. 07. 12. 18:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
Igen, egyébként teljesen egyértek Veled. :) Ha a Konzumba teszem a full tőkém, amikor az Opimusba tettem, akkor már elértem volna azt, amit itt még csak terv... És már nyugger lennék. De itt még ki kell tartani, azzal mondjuk nincs probléma, csakhát na, az van, amit leírtál. :)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.