Júni.12.-13. is lement két nap alatt 33 -at./-18,-15,/120- ról 87-re.És?????????????Majd fől megy.A gyengén úszók ki mehetnek a medencéből.Legalább tudunk.és tudtam is meriteni,elég mélyről./208./
Egyes ideböfögőknél még a zöld szemesostoros is értelmesebb. Különben tegnap azt mondta Lázár Jani, hogy akinek nincs Opimus részvénye, az annyit is ér.
Én most nem adtam, 194,6 az átlagom. 200 felett merek már bővíteni. 230on ki 210be lett volna jó, de nem voltam elég bátor hozzá. Így várok az emelkedésre. 250-nek tudnék örülni
a 230 felett adottakat lazán megéri itt már visszavenni, de lehet már korábbi 217-es záró környékén adottakat is, nap végére 250 környékére is kerülhetünk.
MIndig visszaolvasom, amiről lemaradtam, akkor is, ha 80 oldal. Láttam, kinyitották a Fővárosi Állatkert majomházát, aztán a fele itt kötött ki. :D De csak kitartás, és előre a négyszámjegyű árfolyam felé!
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.