Mocskos egy banda ez a portfólió!!!!
Már tegnap elkezdték beverni az árfolyamot, de az nem volt elég hatásos, ezért ma már írtak hozzá cikket is képekkel szemléltetve!
A történelem ismétli magát, s ugyanabba a hibába estem bele mint annak idején a pannynál. Egy napot várok magasabb áron adhatom el. Itt meg ha egy napot várok alacsonyabban vehettem volna. minden nap tanulok valami újat. A konziba meg gondolom azért nincs ma még limit, mert 50% os kiterjesztett napot senki sem szeretne.
Törölt felhasználó2017. 07. 12. 11:30
az a baj, hogy konzum kiakasztásokkal is alig ment már... most meg az is szenved... éreztem, mégis belevettem tegnap mohóságból... mondjuk el is dobtam, mint a forró krumplit.
Nézegetem, hogy milyen time framen lehetne valamiféle elemzést kihozni belőle, de egyelőre nagyon úgy fest, hogy az még csak a 3. nagy hullámban jár, és a 4. kis korrekcióshullám zajlik épp, még nincs egyértelmű divergencia a mai nap zárója sok mindenre választ fog adni. Ha megindul lefelé az biztos, hogy jó nagy esés lesz 1500 alá szinte garantált. :)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.