Wow:) Gratulálok.
PONT nem én. Mit tudsz te rólam? Pfff.. Lehet, hogy több közöm volt már életemben az OTP-hez, mint Neked :-D
Amúgy én nem mondtam hogy ne írj, csak azt mondtam, hogy gondold át, és értelmeset, logikusat írj. Ugyanis láttunk itt már mindannyian limites esést is, és garantálom, hogy nem az hozza meg a forgalomnövekedést...
Látom nagyon optimista mindemki,csak ma piac kicsit megviccelte a srácokat,mert megjelent az öntőbá..veszek ebből is,meg konzumból is,csak az ideje kérdéses. Polírzd Te valamelyik felmenődnek Te kiskölöknevű Petikee.. mindegy hol van milliós profitom,csak legyen:)nekem legalább van.itt is van már pár embernek fix,nem sajnálom semelyiktől.csináljatok vip szobát ahová csak a felszopóitok irhatnak azt amit hallani akartok.addig néha megjelenek még itt,ha tetszik ha nem!
Ha a sok eladó nem fér ki az ahhhtón, akkor nem lesz forgalma, mert nem lesz, aki megvegye. Ha már riogatsz, legalább gondold át, és értelmeset írjál. Amúgy nem kötelező itt lenni, lehet az OTP-ben várni a 12k-t, valamelyik elemző úgyis arra irányozta. Az is még bő 20 %. Jah, nem 2 nap alatt...
Törölt felhasználó2017. 07. 11. 17:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
egyre nagyobb forgalomhoz egyre kisebb emelkedés társul
konsum ide vagy oda
hááátt
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.