Semmi guny vagy irónia nem volt amit irtam. Komolyan jo.
Törölt felhasználó2017. 07. 11. 18:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez a hangulat véleményem szerint MINIMUM a választásig ki fog tartani. Ennek több oka is van. Hogy utána mi lesz, az egy másik kérdés, de az igaz, hogy a sok belepakolt cég akkor is dolgozni fog. Persze ez csak egy vélemény.
Azért azt meg kell hagyni,hogy nem a legjobb pillanatot sikerült elcsípned.;-) Olykor kifejezetten jó itt lenni,bár a mai záró utáni kommentek valóban kritikán aluliak...
Ezzel kb.egyetértek,h.nahy belejóslás megy csak.Ha pedig veszek valamikor,nem is kell100alatti átlag.ügyes aki ott vett.10-20% is haladás profitban számomra 2-3hónap alatt is.meglátjuk mit hoz a jövő.
Dehogy maradtam le,hisz OTPvel kezdőtőkém kőzel megnégyszereztem kb.7év alatt.Gyuripapa szerint OTP topicban klasszis vagyok,de ez itt semmit nem számít,hisz itt nagymenők vannak.nézelődöm,ah.látom van akinek trollkodás a jelenlétem,de ah.titeket hidegen hagy a jelenlétem,engem is párótoké,viszont innen is van aki hiteles. egy vahyok kaktusz a sok közül.lehet pont egy olyan emver ismerőse vagyok aki nagyot akar hamar önteni,lehet h.nagyot akar venni.semki nem tudja.nah sok sikert holnapra.Az is lehet h.egymás közt kereskedünk.nem tudni,ez a szèp a tőzsdèben:)
Figyelj, nem azzal van a baj, hogy itt vagy, hanem a stílusoddal, de azzal nagy.... Amúgy meg már csak szeretnél annyiért venni, amennyi itt a többségünk átlaga (100 alatt). Azt hogy itt a srácok méltatlankodnak, nem kell véresen komolyan venni, nem arról szól a történet, hogy most akkor nyernek, vagy buknak rajta, csupán azon, hogy MENNYIT nyernek.... 5 -10x-est, vagy csak 3x-ost!
Ha már technika elemzés naposon óriás divi az RSI-ben. Hatalmas mennyiségű papír fordult meg kb. azonos árszinten, ha nem lesz több vevő ez szakadni fog függetlenül ki mit gondol.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.