Oké. Akkor most azokat kell rugdosni,akik "reménykedtek", "reménykednek" benne. És feltétlenül bízni kell benne, hogy belebuknak, nem szurkolni kéne nekik,hogy összejöjjön. Örülök,hogy látod a kommentem legnagyobb problémáját...
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }
Ezen én is sokat
gondolkodom. A nagyok elkezdték venni?? Szvsz még nem. Szvsz addig,
ameddig a főnök nem áll fel 100%-ban, addig nem mernek beleköpni
a levesébe. Szvsz majd akkor vált zöldre a szemafor nekik, amikor
már a cég tulajdonosi helyzete teljesen kialakult. Persze ez csak
az én agyalásom.
Mostanában inkább ők foglalkoznak velünk... És ami engem zavar, hogy mindig azzal nyugtatják magukat, hogy a végén úgyis belebuknak.... Pedig én tényleg csak azt kívánom,hogy nekik is jöjjön össze az ötszörözés.. Az emberi irigység kifejezetten irritál!!!
Nem csak ott... Tegnap én is beleolvastam.. Aki nem vett, az nyilván "erkölcsi" okokból nem vett.. Kevesen ismerik el,hogy azért nem vettek, mert k.ra nem látták előre a storyt,most meg valamivel mentegetni kell a menthetetlent... Érdekes.. pl. a devizahitelezés után az OTP részvények megvásárlása nem okozott akkora erkölcsi dilemmát... és még sorolhatnám...
Sztem nem kell fölöslegesen oltogatni at OTP-seket sem. Mindenki azzal kereskedik,amivel akar. És nem utolsó sorban, nyilván a komoly papirokkal foglalkoznak. Ez nem komoly papír, lehet vele keresni, nem is keveset, ez tény.
Szerintem ők ( Mészárosék is)adogatják.... továbbra sem érzem a teljesítmény okát a papírban...de ez legyen az én bajom!! :D
Forintozók itt már nem igen vannak, de "konyhapénzzel" tőzsdézők...nos ők megérkeztek! Itt vannak közöttünk! Szerintem intézményiek is vannak/lehetnek most már ( csordaszellem vagy ki tudja mi miatt???) lassan közeledik a céláram és akkor egy kis leépítésbe kezdek.
Mindenkinek szép nyarat jó tőzsdézést kívánok..... :D
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.