Metwolf hogy tud abban ülni 40k-val... Hihetetlen figura, én aludni sem tudnék valszeg :)
Törölt felhasználó2017. 07. 04. 10:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
ez nem porszivozás már csak mindenki ki be ugrál és ezért megy felfelé,meg átugrál egyikböl másikba,és fideszesek is veszik böven,parancsra ,és már vannak nagyobb cápák is
Én is ezen filózok, hogy fel, tegnap is, meg mai szivattyúznak.
Kicsit bosszant, hogy én hülye tegnap próbáltam meg megjátszani a szörfözést, de visszapattantam a vonatra.
Tanulság, hogy meló mellett hülyeség forintozással próbálkozni.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a Konzummal csináltak egy céget ami rövid távon nagyon nagyot fut föl. Hagyják könnyedén 20%-okat emelkedni.
Opimust is viszik föl, ebbe könnyebben be lehet szállni és meg is éri beszállni (a konzum jövedelmezőbb csak ennél a papírnál a BET-n). Viszont itt szerintem a fő cél a forgalom. Ez a forgalom már alap olyan kereskedőknek is akik nem mertek eddig belevenni az ML papírokba. Tényleg ott lehet majd később alapkezelőknél, külföldieknél, mint egy nagyon erős forgalommal bíró, megbízható és növekedő papír.
Szép naopt!
Döbbenet az eddigi nap. Bluekat élléggé otthagytuk a mai rajtnál. És még cak most hordják össze a rakéta alkatrészeit..
Decemberre hol leszünk??
j1g2 faterjának boldog nyugdíjas éveket!
(Tokajt egyszer megnéznék, majd írok privibe, üdv: hege)
Szerintetek ha esetleg benyomnak eg sávszélt, akkor megismétlődik a múltkori, vagy egyből felfele ugrik?
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.