hello, igen megmondtad, így is lett, mi itt néhányan tudjuk, hogy mit szeretnénk a többi kétkedő meg mondjon bármit a számok nem őket igazolják, én is MOZIZOK, beültem egy sci-fi-re de vígjáték lett belőle
5% feletti tulajdoni bejelentés én is várok már vagy két hete a nagy forgalmak miatt, ha egyáltalán van ilyen. Viszont olyan is eszembe jutott, hogy vegyünk egy 500 millios forgalmu napot ami ugye volt mostanában egy pár az Opimus-ba, az akár lehet 500 kisbüfi 100000ft-al nem (nagyon leegyszerűsített példa), így már nem is tűnik olyan soknak.
Törölt felhasználó2017. 07. 03. 14:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
emlékeztek még a csutortoki leontésre 129-ig? :))))
Hogyne érné meg. 300-on is jó vétel lesz, csak az időtáv a kérdés. Szubjektív véleményem szerint idén 500-700 között lesz, jövőre választások körül pedig 1000 környékén. És sz*rok a kapitalizációjára.
A verseny két részből áll. Egyrészt tarló ill. gyepszántásból Fontos a nyitóbarázda egyenessége. ne legyen beomlás fontos a szántás mélysége 22 cm ezt e verseny előtt határozzál meg.A rendezvényen nemzetközi parcella bírók ellenőriznek. összképben fontos hogy kellően ormos legyen ne legyenek benne szármaradványok. A verseny előtt sorsoláson dől el ki melyik területek kapja Vannak tarlón és gyepen szabad edzések ahol a beállításokat pontosítják.Ez a rendezvény kimondottan a technika és a szolgalmasan dolgozó gazda emberek igazi ünnepe. Röviden.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.