Mi is beszélgettük asszonnyal, ha korábban találkoztunk volna, korábban jött volna az első, belefért volna harmadik. Aztán a második olyan kis ördögfióka, hogy ha 20 évesek lennénk se lenne még egy. :))))
Azért régen máshogy ment, nők általában nem dolgoztak. 3 gyerek mellett már nagyon nehéz. Másrészt meg most már mindenki többet akar adni a gyerekének, és itt elsősorban nem anyagiakra gondolok. Többet foglalkozni vele, vinni kirándulni, állatkertbe, nyaralni, mittudomén. Régen kb. kint voltak az udvaron, utcán egész nap, aztán jó esetben a második szomszéd rájuk nézett. Már jobban lekötik az embert. De majd megkérdezlek, ha már két pici lesz, hogy még akkor is hármat szeretnél-e. Nekem két barátnőm is hármat akart, de kettő után mindegyiknek elment a kedve a harmadiktól, legalábbis egy időre... Később meg kérdés, hogy bevállalják-e még, 40-hez közel. Ja, és ez a másik. Régen nem 30 felett vállalták az elsőt. Akkor már nem bírja úgy az ember szerintem. Fenti egyik barátnőm mondása, és ezt totál alá tudom támasztani, de majd itt megerősítenek, vagy ellentmondanak, hogy "két gyerek nem kétszer egy" (hanem több - főleg, ha veszekednek:-D). Szóval, kitartás, türelem. Ha van, meg lehet a 3! :-))
Igen, nekem is 4K, 113-as átlaggal egy kis higítás után. ne izgulj, én is tanultam. Vettem én is 128-n, aztán meg 87-n, szóval kitartás, menni fog az és tudsz majd még venni kis szerencsével.... sokat lehet tanulni itt mindenkitől, még néha a károgóktol is :))
Neked is 4K van Gaga, ha jól emlékszem? Mint nekem. Én 119-en vettem, most akarok majd hozzá még egy kis pakkot, bővíteném 9-10 K-ra. Csak sajna péntekig, vagy hétfőig kell várnom a pénzemre, amit ma szabaddá tettem bef.alapból. Tartok tőle, hogy addig nagyon megugrik, de azért szurkolok nektek ám! Meg persze a már meglévő pakkocskámnál az emelkedés nekem is jó, de azért most bízom benne, hogy talán addig nem száll el nagyon. Sajnos ez előbb is eszembe juthatott volna, de hát most tanulom és nem mertem rögtön nagyobb tételben venni.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.