volt egy kis tőkém, vettem opit, abból kiszálltam nyerőbe, átmentem Mollyba, onnan is. most vettem még 1 egy lakást anyámnak, ami maradt azzal meg játszom, ennyi röviden :)
egyre kisebb a közkéz, sok speka belátta, hogy nincsen értelme naponta ki - be ugrálni egyre magasabb szinteken valamint a napi egyszeri-kétszeri többszázezres öntéseket is simán veszi a papír - ez mind azt mutatja, hogy biztos kezek veszik és elkezdték beárazni a jövő lehetőségeit az árfolyamba - van még tér felfelé
sőt, én nagy szegénységben nőttem fel, amit nem szégyellek. de mint már mondtam, van egy nagy és szép lakásom, egy jó kis autóm és egy gyönyörű menyasszonyom. a 1,5 éves szépséges kisfiamról nem is beszélve. 30 évesen 1 ft hitel nélkül, és több vasat is tűzben tartok, szóval nem panaszkodom... ez van..
nem, én elvagyok itt. Nem volt rossz london abszolut, de ha van valami amit kint megtanultam az az hogy a kis pénz is pénz... lehet nem tolom nagyban mint ti, de költőpénzre jó lesz :) nem vagyok gazdag, de mindenem megvan ami kell, már többször leírtam.. nem bántottál meg, de nem értem mi furi ebben?
így van, szerintem is egyre többen látják benne a lehetőséget és ne felejtsük el azt sem, hogy napok vagy akár hetek óta a forgalom szempontjából a Top5-ben van
Kicsit olyan ez a kereskedés most, mintha kezdenék komolyan venni a papírt, a céget.... Eddig rángatták mint az oroszlán bajszát, most meg már tisztán látnak... :)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.