Akkor rokonlelkek vagyunk, nekem ez a könyv változtatta meg a hozzáállásom, egyszerű de nagyszerű link csak így tovább. Nekem a következő szerintem a lítium lesz amibe rakok pénzt, majd meglátjuk...
Én rossz családban nőttem fel. Apám játékgépezett és ivott csúnyán. 2007-ben szereztem diplomát a Miskolci Egyetemen, szociológia-politológia szakon, elsőként a családban. 2007-től 2010-ig ablakos üzletkötő voltam. Amíg a többiek dorbézoltak , mulattak és szórták a pénzt, én 5 millió Ft-ot raktam félre. 2009-ben vettünk lakást, kp-ra, soha életemben egy forint hitelem nem volt. 2008-tól van meg az asszony, ő sajnos 1 millió hitelt és több százezer ft telefontartozást hozott. Azóta ezt kifizettük és én minisztériumi alkalmazott lettem, felhagytam a cigány élettel 2010-ben. 350 ezer bevételünk van, minden hónapban 150 ezret félreteszünk. Azóta van 4 millió Ft kp-nk és 1 milliót raktam a tőzsdére, amit már megdupláztam. Folyamatosan gyűjtjük a pénzt, aminek egy részét tőzsdére rakjuk, többiből pedig garázsokat akarunk venni, egyre többet és többet, hogy először az asszonynak, majd 50-55 évesen nekem se kelljen dolgoznom (34 éves vagyok). Nem sok, de én meg vagyok vele elégedve, mert tudatosan építgetjük a mi kis gazdagságunkat és nem szórjuk a pénzt, hanem befektetjük. Tudatosan nem élünk nagy lábon, hogy idő előtt nyugdíjba mehessünk. Gazdagnak nem csak az számít, akinek tízmilliói vannak, hanem az is szerintem, aki ugyanolyan indulási feltételekkel jobb módú, mint a környezete általában. Ez az én sztorim, nem nagy, de én és mi csináljuk és büszke vagyok rá.
Tegnap volt hír arról a 17millás bírságról, de konkrét cégadatok, személyek nélkül.
Nem lehet, hogy ezt most tudják már valakik nevesíteni,(opimus-lőrinc) és ezért a mai bumm?
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.