Sziasztok, más téma: tegnap este ránéztem a konszolidált beszámolóra az Opimus Groupnak (Merleg, Eredménykim., Kieg., üzleti jelentes) mert 'nagybarnamacika' leirasa szerint kiváncsi voltam azokra a nagyon rossz mutatókra...sajnos valóban veszteséget mutat a cég de jó nagy hatalmas jegyzett tőkéje van ( (8MM Ft) rendelkezik (amit 5 éven belül 20MM-ra emelhetnek, benne van a Kiegben), uh nincs se likviditási se eladósodottsagi probléma...ami viszont fontos info és ennek függvényében nagyot valtozhat a 2017es beszamoló az-az, hogy az uj cegek (média stb) csak 2016 október 31-el kerültek be a konszolidációs körbe , vagyis csak két hónap eredménye (árbevétel es költseg) került be a 2016-os évi beszámolóba...magyarán nem latjuk 10 hónap eredményét (valszeg pozitív, mert állitolag ezek a cégek nyereségesek voltak) ...Összegezve hatalmas cég ez, hatalmas mérlegfőösszeggel 38MM Ft, ebből akár bármi lehet....persze sok a hitel és a kötvény de 20MM Ftos jegyzett tőkével valszeg nem lesz probléma...
Törölt felhasználó2017. 06. 14. 09:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
tőlem vettek 95-ön (amit tegnap 87-en vettem). Visszaálltam vételre lejjebb. Lehet vele kereskedni ma is. :)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.